Kézilabda Live

Elkezdte az edzéseket Görbicz Anita

A nyolchetes Boldizsár anyukája a napokban kezdte el az egyéni edzéseket, miután egy felmérésen vett részt. Anita saját erőnléti edzővel kezdi a futást és a kondit, hogy mielőbb visszanyerje állóképességét, és csatlakozhasson a csapathoz.

“Az a tervem, hogy szeptember 1-ig visszanyerjem az erőnlétemet, amely ahhoz szükséges, hogy újra a csapattal edzhessek.” – nyilatkozta. “Szerencsére jó állapotban vagyok, így remélem, ennek nem lesz akadálya. Onnantól kezdve igyekszem mielőbb 100%-os állapotba kerülni, újra összeszokni a csapattal és megismerni az új játékosokat. Szerencsére Boldizsár nagyon jó baba, kiegyensúlyozott, nyugodt, előfordult már, hogy jött velem a konditerembe is.”

Kérdésünkre, hogy mit gondol, mikor tud újra pályára lépni, ezt válaszolta: “Mivel még csak pár napja kezdtem az edzéseket, erre még korai lenne válaszolni. Szeptember 1. után, a csapattal közös edzések fényében fogjuk látni, mikor leszek kész a játékra. Mindenesetre célom, hogy mielőbb visszatérjek, hiszen már nagyon hiányzik a labda, a csapat, a játék. Az anyaság egy csodás dolog, de nekem igazán a kézilabdával együtt teljes az életem!” – tette hozzá Anita

/Győri Audi ETO KC/

hird