Kézilabda Live

Magyarok egymás ellen a női bundesligában

TUS Metzingen-Thüringen 30-24(17-14)
Metzingen,1500 néző. Ld.: Loerper 13/4, Zapf 6, Løseth 4, Behnke 2, Szekerczes 2/2.ill.Houette 7, van de Wiel 4, Schmelzer 3, Planeta 3/2, Aguilar 2, Engel 2/1, Jakubisová 2.
Kiállitások: 2,ill.12 perc.
Hétméteresek: 6/7,ill.3/6.

Rangadót játszottak a női bundesligában. A tavalyi bajnok Thüringen Metzingenben vendégszerepelt. Mindkét csapatban játszik magyar játékos.A Thüringenben a válogatott kerettag Planeta Szimonetta, míg a hazaiaknál Szekerczés Luca lépett pályára. Metzingenben Konkoly Csaba a vezető edző és Rott Edina a segítője.A csapatokból mindkét oldalon sérülések miatt többen hiányoztak.A nézők élvezetes mérkőzést láthattak.A vendéglátóknál a balkezes Anna Loerper játszotta a főszerepet.Szekerczés és Planeta is pályára lépett és kivették a részüket a góllövésből.Izgalmak után a Metzingen fontos két ponthoz jutott.

hird
  • Ferenc Géza Csontos

    Jó lenne, ha külföldön játszó magyarok is kerettagok lennének. Szeretném Rasmussen Úr figyelmébe ajánlani a külföldön játszó lányokat, pl Gera Szimonettát vagy Planéta Szimonettát vagy Szekerczés Lucát. Látom őket játszani, simán beleférnének a keretbe