Csatlakozás

A brazil gólkirálynő a Debrecenbe igazolt!

Átigazolási hírek

A brazil gólkirálynő a Debrecenbe igazolt!

Juliana Borges Lima próbajátékra érkezett Debrecenbe, s hogy a teszt jól sikerült azt jelzi, hogy szerződést kötött vele a DVSC-TVP.
Gyorsaság, szorgalom és iszonyatos lövőerő. Ezek a DVSC-TVP legújabb szerzeményének, az 1996-ban Osórioban született brazil Julina Borges Lima legfőbb erényei. Küzdőszellemére nem lehet panasz, s bár nem olyan keőkemény, mint névrokona, az UFC harcos Juliana Lima, az már kiderült, hogy nem nagy öröm vele ütközni. Az egyelőre csak portugálul beszélő ifjú hölgynek kalandjai is voltak városunkban, hiszen elhagyta az útlevelét, amely végül visszajutott hozzá.

Juliana hazájában az Esporte Clube Pinheiros játékosaként a bajnokság gólkirálya volt, s hogy a 2013-as világbajnok dél-amerikai válogatottnál számolnak vele, azt jelzi, hogy a brazil szövetség bekérte a játékostól a DVSC-TVP programját.

– Nagyon jól érzem magam Debrecenben, örülök, hogy itt játszhatok – mondta Juliana Borges Lima. – Remek csapatba érkeztem, amely nagyon sokat fejlődhet, az pedig nagyon jó, hogy európai kupameccsen is pályára léphetek. Az már most feltűnt, hogy milyen remek szurkolói vannak a DVSC-nek, remélem, hogy sok oka lesz örömre a híveinknek!

(DVSC)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Átigazolási hírek

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Jól sikerült bemutatkozás

Szerző 2018-02-22
Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13