Csatlakozás

Blagotinsek Veszprémben!

Átigazolási hírek

Blagotinsek Veszprémben!

A kiváló beállóssal tovább erősödik a Telekom Veszprém.

A Telekom Veszprém kézilabdacsapatának kerete a 2016/17-es szezonra tovább bővül. A mai napon vált hivatalossá, hogy a Klub szerződtette az RK Celje Pivovarna Lasko 22 éves szlovén válogatott beállósát, Blaz Blagotinsket. A 202 cm magas, 116 kg súlyú játékos 3 évre, 2019. június 30-ig írt alá a magyar rekordbajnokhoz. Blaz a 31-es számú mezt fogja viselni.

Az „Építők” legújabb szerzeménye harminc gólt lőtt az előző idényben a Bajnokok Ligájában, ellenünk otthon egyet, míg a Veszprém Arénában ötöt.

Jelenleg a szlovén válogatottal készül a riói olimpiára, és attól függően csatlakozik majd a Telekom Veszprém csapatához, hogy elutazik-e nemzeti csapatával az ötkarikás játékokra Brazíliába.

Isten hozott Veszprémben, Blaz!

A szlovén és a magyar klub között több évtizedre visszatekintve is remek a kapcsolat, nemcsak az egyesületek, de a szurkolók között is. Ebben a kapcsolatban sikerült most még magasabb szintre lépni azzal, hogy a felek hosszú távú együttműködési megállapodást kötöttek. Mostantól a két fél az utánpótlásképzés területén kölcsönösen betekintést enged a másik számára a saját rendszerébe. A két egyesület között ezáltal lehetővé válik az egymástól való tanulás, célként kitűzve a folyamatos fejlődést a fiatalok nevelésének terén. Köztudott, hogy a celjei modell rendkívül sikeres, így ez az együttműködés a veszprémi kézilabda számára óriási lehetőséget rejt a jövőre nézve. A megállapodás része az is, hogy a Celje csapata a következő három idényben pályára lép majd Veszprémben a nyári felkészülési időszakban.
(Telekom Veszprém)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Átigazolási hírek

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek