Csatlakozás

Edző váltás!

Átigazolási hírek

Edző váltás!

A Ceglédi KK SE a mai nappal hivatalosan bejelenti, hogy Kökény István és Dengi Zoltán távozik a csapat vezetőedzői, illetve pályaedzői posztjáról.

A döntést Borsos Gergő szakosztályvezető indokolta:

„Nem egy hirtelen jött ötlet, hanem hosszú folyamat eredménye Kökény István mester távozása. Régóta érlelődött bennünk a váltás szükségessége, de számunkra ez cseppet sem volt könnyű döntés, viszont úgy gondoltunk nem várhatunk tovább, mivel már a csapat jövőévi NBI-es tagsága forog veszélyben. Úgy látjuk fokozatosan esett szét a gárda, fejben, mentálisan, fizikálisan és taktikailag is vannak komoly problémáink, ezt már többször óvatosan jeleztük a vezetőedzőnek, hogy szerintünk nem jó irányban haladnak a dolgok. Sok jó, illetve klasszis játékos játszik nálunk, akiket tudni kellett volna kezelni, viszont érzésünk szerint ehhez már Kökény mesternek elfogytak a „muníciói”, többek közt ezért is szántuk el magunkat a hirtelen váltásra. Bízunk benne, hogy a két tehetséges fiatal tréner az utolsó hónapra új lendületet hoz a csapat életébe és kellőképpen fel tudja tüzelni az olykor motivációs problémákkal küzdő játékosokat is.

Holnaptól a Varga Péter – Jakab László kettős veszi át a csapat irányítását Nagy Károly mesteredző szakmai vezetésével, akivel klubunk a következő idénytől kezdődően 2+2 éves kontraktust kötött! Reméljük az új szakmai vezetés ki tudja küzdeni az NBI-es tagságot, amihez sok sikert és jó munkát kíván a CKK SE vezetősége!

(CKK SE)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Átigazolási hírek

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Lele Ákos Orosházán folytatja

Szerző 2018-05-18

Átigazolási hírek

Varsandán Milán újra Gyöngyösön

Szerző 2018-05-18