Csatlakozás

Hornyák Péter „tatabányai” lesz

Átigazolási hírek

Hornyák Péter „tatabányai” lesz

Ismét válogatott játékost szerződtetett csapatunk. A nyártól, két évig minket erősít Hornyák Péter, a válogatott jobbszélsője, aki Balatonfüredről érkezik.

Marosi László, a klub elnöke kereste meg a menedzseremet azzal, hogy szívesen látna a kék-fehéreknél – mondta a válogatott szélső. – Szimpatikus volt az ajánlata, és az az elképzelés is tetszett, hogy sok fiatal, magyar játékossal játszhatok majd egy csapatban.

A Grundfos Tatabánya KC új szerzeménye eddig 33 alkalommal szerepelt a nemzeti csapatban, és 54-szer vette be az ellenfelek hálóját.

– Karrierem szempontjából egyértelmű előrelépést jelent, hogy ide igazolok – emelte ki Péter. – Új csapatommal szeretnék minél „magasabbra” jutni, illetve ehhez minél többet igyekszem majd magam is hozzátenni. Bartucz Laci, az egyik legjobb barátom. Tőle is érdeklődtem az átigazolásom ügyében. Ő pedig csak pozitívumokat mondott mind az itteni közösségről, az öltözőn belüli hangulatról, a szurkolókról és nem utolsó sorban Matics mesterről. Sőt, még a szintén Tatabányára készülő Balogh Zsoltival is váltottam néhány szót, és ő is csak dicsérölég nyilatkozott a Grundfos KC jövőbeni céljairól, terveiről.

(Tatabánya)

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Átigazolási hírek

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek