Csatlakozás

Idegenlégiósok a Vácban

Átigazolási hírek

Idegenlégiósok a Vácban

Egy bosnyák és egy szlovák idegenlégióssal kiegészülve teljesnek mondható felnőtt csapatunk légiós kontingense.Az irányító Marko Davidovic 25 éves és a szerb bajnok RK Vojvodinából érkezik, de már lengyel és román bajnoki tapasztalatai is vannak a Boszniában született és nevelkedett 188 cm-es és 90 kg-os játékosnak. A harcos és gólerős Marko a kezdő irányító posztra érkezik, de meg kell majd küzdenie a játékpercekért a felépülő Törtelivel és a feltörekvő Törökkel.

A jobbátlövő szlovák válogatott 28 éves Maros Balaz ugyan a török Yibo csapatából érkezik, de Ő fiatalabb korában a Pick-Szegeddel már a BL-t is megjárta. A 192 cm-es 92 kg-os játékos szintén nagy erőssége lehet csapatunknak, különösen, hogy egyetlen balkezes jobbátlövője lesz jelenlegi keretünknek.

A 23 éves Ante Grbavac a bosnyák HK Izvidac Ljubuski csapatából érkezik. A 198 cm-es, 100 kg-os balátlövő a korosztályos horvát válogatottság mellett évek óta részt vesz csapatával a nemzetközi kupák és a SEHA-liga mérkőzésein.

A 30 éves Marin Sakic a szinte örök horvát második helyezett Nexe Nasice beállója a hármas védők stabilitását és rutinját kell majd, hogy adja fiatal csapatunknak. A 200 cm-es és 105 kg-os játékos már négy éve rendszeres SEHA-liga résztvevő és a nemzetközi kupákban is több mérkőzés van mögötte.

(Vác)

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Átigazolási hírek

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek