Csatlakozás

Magyar válogatott szélső csatlakozik nyártól a Győri Audi ETO KC csapatához

Átigazolási hírek

Magyar válogatott szélső csatlakozik nyártól a Győri Audi ETO KC csapatához

Folytatódnak a bejelentések a Győri Audi ETO KC jövő szezonbeli keretét illetően. Lukács Viktória az FTC-Rail Cargo Hungária csapatából érkezik Győrbe. „Fiatal, tehetséges, ugyanakkor rendkívül tapasztalt játékosról van szó, aki ráadásul alapembere a magyar válogatottnak is.” mondta dr. Bartha Csaba elnök klubunk leendő játékosáról. „Örülök, hogy Lukács Viktória minket választott, hiszem, hogy nagy értéke lesz csapatunknak.” -nyilatkozta a klubelnök.

„Megtisztelő, hogy a világ jelenlegi legerősebb csapatában, Győrben folytathatom nyártól a pályafutásom. A szezon hátralévő részén mindent megteszek a jelenlegi klubom sikeréért, de várom már, hogy hogy a következő szezontól az új kihívásoknak is megfeleljek. Jól ismerem a csapatot, tudom, hogy a legmagasabb célokért küzdenek mindig Győrben, ez számomra is szimpatikus. Szeretném majd én is kivenni a részem teljesítményemmel a sikerekből.” – nyilatkozta Lukács Viktória.

A fiatal, 24 éves jobbszélső 2011-ben mutatkozott be a magyar bajnokságban a felnőttek között a Ferencváros csapatában. Azóta 232 felnőtt bajnoki és kupamérkőzésen, és 96 nemzetközi találkozón szerepelt, valamint már a magyar női kézilabda válogatottnak is alapembere.

(Győri Audi ETO KC)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Átigazolási hírek

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek