Csatlakozás

Marko Kopljar Veszprémben folytatja!

Marko Kopljar

Átigazolási hírek

Marko Kopljar Veszprémben folytatja!

Párizs és Barcelona után Veszprémben a jobbátlövő.

„A világ egyik legjobb jobboldalát építi a Telekom Veszprém együttese” – így jellemezte a csapat döntését Eklemovic Nikola sportigazgató. „Jobbszélen Marguc, Gajic és Gulyás, jobbátlövőben Nagy Laci, Kopljar és Ancsin Gabi áll Sabaté mester rendelkezésére a következő szezonban.”
Marko Kopljar két évre szerződött a Bajnokok Ligája háromszoros döntős Telekom Veszprém együtteséhez. Kopljar 30 éves, 210 cm magas, 124-szeres horvát válogatott, olimpiai bronz-, világbajnoki-, valamint Európa Bajnoki ezüst és bronzérmes. 2012 és 2015 között a PSG Handball játékosa volt, míg az elmúlt szezonban a Barcelona csapatát erősítette.

„A legjobb erőben, és a legjobb korban van van Marko, aki örömmel jön Veszprémbe.” – tette hozzá Eklemovic, aki így folytatta – „Nemcsak a jobboldalunk lesz erős. Középen ott van Aron Palmarsson, Chema Rodriguez és Lékai Máté, baloldalon átlövőben Momir Ilic és Iván Sliskovics, bal szélen pedig Cristian Ugalde és Iváncsik Gergő vitézkedhet. Beállóban a már magyar állampolgár Sulic Renato és Andreas Nilsson, a kapuban pedig Mirko Alilovic és Mikler Roland. Védekezésben sem leszünk gyengék: Schuch Timuzsin és Mirsad Terzic is a világ legjobbjai közé tartoznak. És akkor még nem beszéltünk a fiataljainkról… Szóval gőzerővel megyünk előre!”
(Veszprém)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Átigazolási hírek

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek