Csatlakozás

Öt fiatal magyarral vált teljessé a Telekom Veszprém!

Átigazolási hírek

Öt fiatal magyarral vált teljessé a Telekom Veszprém!

Öt fiatal magyar és két külföldi játékost szerződtetett a huszonötszörös magyar bajnok.

A mai napon teljessé vált a Telekom Veszprém 2016/17-es idényére készülő kerete. Öt tehetséges fiatal magyar játékossal erősítettünk az elmúlt napokban. Utóbbiak közül mindannyian a Veszprém utánpótlás csapataiban nevelkedtek, sőt, a felnőtt együttesben is bemutatkoztak már korábban, ezért a szurkolóink számára nem lesznek már ismeretlenek.
Így, a nyáron igazolt Dragan Gajic, Marko Kopljar, Ancsin Gábor és Blaz Blagotinsek alkotta négyeshez a következő játékosok csatlakoznak még, mint a Telekom Veszprém első keretének új tagjai: Borbély Ádám(kapus), Gyene Norbert (jobbszélső), Fekete Dávid (balszélső) Ligetvári Patrik (balátlövő) és Tóth Attila(jobbátlövő).
A két külföldi Inal Aflitulin (irányító) orosz és Mirko Milasevic (balátlövő) montenegrói játékosok.
A 28 éves Inal Aflitulin korábban a Chehovskie Medvedi, Motor Zaporozhye és Baia Mare csapataiban játszott, míg a 31 éves Mirko Milasevic szerepelt többek között a Vojvodinában, a Crvena Zvezdában, a Buducnost Podgoricaban és a Dinamo Bukarestben is.
További változás az első csapat kapcsán, hogy a horvát válogatottal korábban kétszeres olimpiai-bajnok kapus (1996, 2004), Venio Losert fogja betölteni a kapusedzői posztot, míg Porobic Haris az utánpótlás hálóőreivel fog foglalkozni az előttünk álló idényben.
A Telekom Veszprém csapata augusztus 2-től nyolc napot a horvát Porecben tölt edzőtáborban, ahol megkezdi a felkészülést a következő kézilabda szezonra, amely most sem igérkezik könnyűnek, hiszen első alkalom, hogy a csapat három bajnokságban is részt vesz. A magyar bajnokság és kupa mellett a SEHA Ligában, amelyet a csatlakozása óta csak a Veszprém nyert meg, és szeptemberben ismét indul a Bajnokok Ligája sorozatban, amelyben az elmúlt két évben a döntőig jutott.
A csapat négy játkosa Blaz Blagotinsek, Andreas Nilsson, Ivan Sliskovic és Marko Kopljar nemzeti valágatottjaikkal olimpiai résztvevők, így ők később csatlakoznak társaikhoz.
(Veszprém)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Átigazolási hírek

 • Átigazolási hírek

  Kapus kerengő

  Szerző

  A Handball Planet internetes kézilabdás hirek szerint Mikler Róland(34 éves),akinek nyáron lejár a szerződése Veszprémben, visszatér...

 • Átigazolási hírek

  Hová tart?

  Szerző

  Signaté Mariama(33 éves) volt francia válogatott a hirek szerint távozik Érdről. Az club már nem nevezte...

 • Átigazolási hírek

  Triscsuk Németországba igazol

  Szerző

  Triscsuk Krisztina (33 éves, 53 szoros magyar válogatott) a hirek szerint a női Bundesligában a bajnok...

 • Átigazolási hírek

  Lorger lehet a megoldás

  Szerző

  Bajnokok Ligája-győztes kapust sikerült megnyernie a negyedik NB I-es szezonjára készülő Eger Eszterházy SzSE férficsapatának. A...

 • Átigazolási hírek

  Új arcok Óváron

  Szerző

  A legújabb mosonmagyaróvári szerzemény, egy igazi hiányposztra érkezett, hiszen minőségi balkezes átlövőt nem egyszerű találni a...

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Kapus kerengő

Szerző 2018-10-10

Átigazolási hírek

Hová tart?

Szerző 2018-09-15

Átigazolási hírek

Triscsuk Németországba igazol

Szerző 2018-08-16