Csatlakozás

Stefán Sigurmannsson: MOL-Pick Szeged

Átigazolási hírek

Stefán Sigurmannsson: MOL-Pick Szeged

A MOL-Pick Szeged a nyártól kétéves szerződést kötött az izlandi Stefán Rafn Sigurmannssonnal. Az izlandi játékos jelenleg a dán listavezető, az Aalborg játékosa.

– Klubunk megegyezett Stefán Rafn Sigurmannsonnal, így a nyártól a MOL-Pick Szeged játékosa lesz az izlandi válogatott balszélső. Nagy kihívásnak tartja, hogy hozzánk igazolhat, sikerült jelenlegi csapatával, a dán Aalborggal is megegyezni, így tudtuk őt szerződtetni. Jonas Källman mellett egy BL-tapasztalattal bíró játékos szerepelhet ezen a poszton. Ezzel az is eldőlt, hogy Bóka Bendegúz megállapodását nem hosszabbítjuk meg, a balszélső a nyártól máshol folytatja a pályafutását – nyilatkozta Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója.
Csapatunknak még nem volt izlandi játékosa. A svéd vonal – Jonas Larholm és Jonas Källman – után ismét nyitunk észak felé. A 26 éves, 197 centiméter magas balszélső Hafnarfjörðurban született 1990. május 19-én.Izlandon kezdett el játszani, 2012-ig a Haukart erősítette. Ezután igazolt a német Rhein-Neckar Löwen csapatához, amellyel 2013-ban EHF-kupagyőztes lett, 2016-ban pedig német bajnok. 79 Bundesliga-meccsen 132 gólt szerzett. Pályára lépett a Bajnokok Ligájában is, a legeredményesebb szezonja a 2013-2014-es volt, ekkor 25 gólt szerzett az európai topsorozatban. Hazája válogatottjában 56-szor lépett pályára és 64 gólt dobott.
(Szeged)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Átigazolási hírek

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13