Csatlakozás

Tóth Mihály az új kapus Tatabányán

Átigazolási hírek

Tóth Mihály az új kapus Tatabányán

A Vácról Tatabányára igazolt kapus, Tóth Mihály a kék-fehérek tizedik új játékosa. Bajnoki és kupameccseken megfordultak a Földi Imre Sportcsarnokban már olyan hálóőrök, akik nem „fértek el” a kapuban.

Sőt, a Bányásznak is volt már ilyen méretű „portása”. Utána néztünk, a kézilabda kapukat 2 méteres magassággal árulják. Nos Tóth Misi, hivatalos magassága 2 méter 2 centi, bár ő csupán 2 métert mert bevallani. Vele beszélgettünk, egyebek mellett arról is, miként vezetett az útja a Duna partjáról az Által-ér partjára.
Hatéves koromban Érsekújváron ismerkedtem meg a kézilabdával – emlékezett vissza Misi. – Azóta is ez a mindenem. Tizenöt évesen Szegedre kerültem, majd öt év után a PLER-nél folytattam. Aztán volt egy kisebb kitérőm az NB I. B-s Ózdhoz, onnan igazoltam az élvonal újoncához, a Váci KSE-hez.

Miként került szóba a Grundfos Tatabánya KC?
Vácott lejárt a szerződésem. A kék-fehérektől pedig visszahívták Borbély Ádit Veszprémbe, a menedzserem így „talált rá” a Tatabányára. Nagyon megörültem annak, hogy szükségük van rám, hiszen új csapatom nagyon masszívnak tűnik.

Mire számítasz?
A hírekből tudom, hogy nagyon erős gárda alakult itt, de még össze kell szoknunk. Nagyon bízom benne, hogy sikeresek leszünk, és ehhez magam is jó teljesítménnyel tudok hozzájárulni. A célok is egyértelműnek tűnnek, minél előkelőbb helyezés a bajnokságban és a nemzetközi kupában. Úgy gondolom, ennek érdekében mindent megtesz majd az együttes, és ígérhetem, én is mindent elkövetek annak érdekében, hogy sikeresek legyünk.
(Tatabánya)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Átigazolási hírek

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek