Csatlakozás

Karácsonyi jótékonysági akció

Bulvár

Karácsonyi jótékonysági akció

Kedves Szurkolóink!

A karácsony közeledtével a Klub idén is egy jótékonysági akcióban való részvételre kéri a játékosainkat és szurkolóinkat egyaránt.

A tavalyi sikeres kezdeményezéshez hasonlóan idén is egy veszprémi iskola, ezúttal a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény részére szervezünk gyűjtést. Az iskola értelmileg akadályozott gyermekek számára nyújt óvodás kortól szakképzős korig nevelési és oktatási feladatokat. A kollégiumban biztosítják a megye területéről érkező gyermekek ellátását. A tanulók, mint minden sérült gyermek valamiben tehetséges, ám másként szövik álmaikat, mint az ép gyerekek, viszont eredményeink gyakran megközelítik az övékét. Az intézmény büszkélkedhet paraolimpikon úszóval, és olyan népi szövött tárgy készítő szakiskolás tanulóval is, aki zsűrizett munkákat készít.

Kérjük kedves Szurkolóinkat, hogy a december 12-i, MVM Veszprém – Borac Banja Luka SEHA Liga mérkőzés előtt az Aréna aulájában kihelyezett dobozokba gyermekruha, -játék, -könyv és/vagy készpénz formájában helyezzék el adományaikat, ezáltal támogatva a kezdeményezést.Aki a fent említett meccsre nem tud jönni, de mindenképp szeretne segíteni, az tárgyi adományát személyesen vagy postai úton eljuttathatja a következő címre:
– Név: Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény
– Cím: 8200 Veszprém, Tüzér u. 44.

Aki pedig pénzbeli adományát szeretne távolról elküldeni az a következő névre és számlaszámra utalhatja el:
– Név: Kozmutza Flóra Alapítvány
– Számlaszám: OTP Bank 11748007-20124836-00000000
– A közleményben kérjük feltűntetni: Tanulóknak fejlesztő eszközök, rajz vagy kézműves segédanyagok.

Kérjük Szurkolóinkat, hogy akárcsak tavaly, úgy idén is támogassák lehetőségük szerint kedvezményezésünket, ezáltal is megmutatva a veszprémi kézilabda közösség erejét.

Segítségüket és nagylelkűségüket előre is köszönjük.
unnamed

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

FTC: váltás a jobb átlövő poszton

Szerző 2018-03-07

Átigazolási hírek

Mariama Signaté jövőre is Érden

Szerző 2018-03-07