Csatlakozás

Női kézi: Karl Erik Böhn két hétre hazamehet a kórházból

Bulvár

Női kézi: Karl Erik Böhn két hétre hazamehet a kórházból

Csaknem négy és fél hónapos kezelés után az MTI értesülése szerint csütörtökön hazatérhet Karl Erik Böhn, a tavaly Európa-bajnoki bronzérmes magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, akire két hét múlva csontvevő-átültetés vár.A 48 éves norvég szakvezető először mehet haza azok után, hogy egy év eleji vizsgálat során leukémiát diagnosztizáltak nála, ám két hét múlva újra kórházba kell vonulnia Oslóban. Azt üzente: továbbra is fáradtnak érzi magát, de optimistán várja az újabb kezelést.

A biztos világbajnoki résztvevő csapattal február óta Siti Bea másodedző foglalkozik.

Vetési Iván, a magyar szövetség elnöke a decemberi, szerbiai világbajnokság szombati csoportsorsolásakor jelezte: a nyár közepén döntenek Böhnnel egyeztetve arról, hogy tudja-e vállalni a csapat felkészítését. „Egyelőre úgy tűnik, csatlakozni tud a csapathoz” – tette hozzá Vetési.

A magyaroknak – mivel a kontinenstornán harmadikok voltak – nem kellett selejtezőn szerepelniük az év végi vb-re, amelyen majd Újvidéken a német, a román, a cseh, a tunéziai és az ausztrál csapattal találkoznak a csoportkörben.

forrás: www.nemzetisport.hu

foto: Mirkó István

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek