Csatlakozás

Felhasználási feltételek

A Hotel Online Marketing&Design Kft. az üzemeltetője a sport-live.hu oldalakhoz kapcsolódó tematikus oldalaknak. A kezilabda-live.hu üzemeltetője tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészésével egyúttal az alábbi feltételeket is elfogadja:
A kezilabda-live.hu weboldal illetve annak tartalma vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez kapcsolódó jogok gyakorlása kizárólagosan az oldalt üzemeltető társaságot illeti meg. A kezilabda-live.hu oldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részét bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, átdolgozni, terjeszteni és tárolni. A weboldal üzemeltetője hozzájárul, hogy a böngésző saját használatra az oldalak tartalmát vagy részeit számítógépen tárolja vagy kinyomtassa.
A kezilabda-live.hu oldal üzemeltetője fenntartja magának azt a jogot, hogy weboldalt bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. A foci-live.hu üzemeltetője nem garantálja, hogy a weboldalához való hozzáférés folyamatos és hibamentes lesz. A nem megfelelő működésből vagy az esetleges üzemzavarból vagy az abból következő félreérthetőségből vagy az ott elérhető információk és írott anyagok korlátozott közvetett vagy közvetlen felhasználásából eredő károkért vagy veszteségekért felelősséget nem vállal az üzemeltető.
A kezilabda-live.hu oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget olyan harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt vagy hozzáférhetővé tett vagy publikált tartalmakért, amelyek a kezilabda-live,hu weboldalhoz kapcsolódnak vagy arra hivatkoznak.
A Hotel Online Marketing&Design Kft. az egyes weboldalainak üzemeltetése kapcsán a jelen nyilatkozatban megfogalmazottaktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket előírhat vagy megfogalmazhat így a mindenkor aktuális előírások illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása képezi a feltételét az egyes szolgáltatások igénybevételének és használatának.

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek