Csatlakozás

A győzelemért kell játszanunk!

Férfi kézilabda

A győzelemért kell játszanunk!

Vasárnap 18:30-tól Montpellierben lép pályára a Telekom Veszprém azért, hogy a házigazdákkal megküzdjön a Bajnokok Ligája Final4-ba jutásért a negyeddöntő második találkozóján, amelyre az itthon megszerzett háromgólos előnnyel érkezik.

Xavi Sabaté: A Montpellier múlt hétvégén megmutatat, hogy milyen erős csapat. Nagyon jó formában vannak. Franciaországban lépünk most pályára, ahol biztos, hogy nehéz pillanatok várnak ránk. De ezekben a helyzetekben is meg kell őriznünk a nyugalmunkat és tiszta fejjel kell gondolkodnunk. Akárcsak az első meccsen, most is kulcsfontosságú lesz a támadójátékunk és az abból történő visszarendeződés, hiszen ellenfelünknek rendkívül veszélyesek a leindításaik, nagyon gyorsak és sokat futnak. A mi csapatunk remek, jó formában vagyunk, kellően frissnek érzem a fiúkat. A győzelemért kell játszanunk!

Cristian Ugalde: Még egy lépés van hátra ahhoz, hogy elérjük egy nagy célunkat, és ismét bejussunk a Bajnokok Ligája Final4-ba. Kemény meccs vár ránk Montpellierbe, hiszen nagyon jó és gyors csapat az övék, ezt múlt szombaton testközelből is megtapasztalhattuk. Hazai pályán várhatóan még jobbak lesznek ezen a mindent eldöntő összecsapáson. Szerencsére háromgólos előnnyel utazhatunk Franciaországba, ahol úgy érzem nemcsak a továbbjutás kiharcolására, de a győzelemre is van esélyünk. Ehhez azonban le kell csökkentenünk az eladott labdáink számát, mert ha nem tesszük és könnyű labdákkal „ajándékozzuk” meg őket, akkor azt villámgyors leindítás-gólokkal meg fogják büntetni, így könnyen bajba is kerülhetünk. De úgy érzem, képes lesz a csapat az összeszedett játékra és így arra is, hogy kiharcolja a továbbjutást.
(Veszprém)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi kézilabda

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13