Csatlakozás

Beharangozó: Veszprém ­ Flensburg

Veszprém ­- Flensburg

Férfi kézilabda

Beharangozó: Veszprém ­ Flensburg

A hét meccsének ad otthont a Veszprém Aréna szombaton. A Telekom Veszprém az SG Flensburg-Handewitt csapatát fogadja a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. A mérkőzés 17:30-kor kezdődik.

Igazi rangadó következik a Bajnokok Ligájában, hiszen a Veszprém és a Flensburg hasonlóan teljesített a csoportkörben. Jelenleg a magyar bajnok 3., és egyetlen ponttal megelőzi a németeket, akik a 4. helyen állnak. Ennek is köszönhető, hogy az EHF a „A Hét Meccsének” választotta ezt a találkozót. Az örök mérlegből sok következtetés nem vonható le. Teljesen kiegyenlített a két csapat egymás elleni teljesítménye. A Veszprém és a Flensburg is 3-3 győzelemmel a másikkal szemben. Ehhez az őszi találkozón elért döntetlent hozzáadva lesz tökéletesen egyenlő az állás a két fél között. A szeptember 24-én rendezett összecsapáson 24-24 lett a végeredmény, német oldalról Kentin Mahé 9, míg magyar oldalról Momir Ilic 7 gólt szerzett.

Mint ahogy említettük már, a Flensburg 4. helyen áll a Bajnokok Ligája „A” jelű csoportjában. Eddig 13 meccsen vannak túl, amiből 7 alkalommal nyertek, és 5 alkalommal kikaptak. Emellett egy döntetlent szereztek, ami a már szintén említett Veszprém elleni volt. A PSG és a Barcelona oda-vissza legyőzte Ljubomir Vranjes csapatát, ezen kívül csak a Kiel tudta elkapni őket. Legutóbb szerdán léptek pályára a BL-ben és 31:26-os győzelmet arattak a Schaffhausen ellen. Legjobb góllövőik a 37 gólos Kentin Mahé, a 35 találatig jutó Holger Glandorf és Anders Eggert, aki 32 alkalommal talált be.
(Veszprém)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi kézilabda

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Marko Vukin

Átigazolási hírek

Vujin Portugáliában folytatja

Szerző 2019-09-09

Átigazolási hírek

Kapus poszton erősítés

Szerző 2019-09-09

Átigazolási hírek

Az örökifjú Ceglédre igazolt

Szerző 2019-08-04