Csatlakozás

Botlott a Szeged

Férfi kézilabda

Botlott a Szeged

Férfiak,Bajnokok ligája negyeddöntő, visszavágó
MOL-Pick Szeged – RK Vardar Szkopje(macedon) 29-25 (17-9)

Szeged,3200 éző. V: Raluy, Sabroso (spanyolok).
Szeged: Alilovic – Sostaric, Maqueda 4, Bombac 6, Bánhidi 7, Zsitnyikov 5, Källman 2. Cs: Gaber 1, Balogh 1, Canellas, Sigurmannsson 3/2, Bodó, P. Rodríguez. Edző: Juan Carlos Pastor.
Szkopje: Miloszavljev – Skube 3, Siskarjov, Kristopans 5, Kalaras, R. Ferreira, Gyibirov 4. Cs: Ghedbane (kapus), Karacic 8/1, Sztojlov 3, Cupic 2/1, Kiselev, Nedanovski. Edző: Roberto García Parrondo.
Kiállítások: 16, ill. 8 perc.Hétméteresek: 3/2, ill. 2/2.

Továbbjutott: az RK Vardar Szkopje 56-52-vel.

Az első félidő után már 17–9-re vezettünk, a második játékrészben gólcsendünk alatt a Vardar felzárkózott. 29–25-re megnyertük a visszavágót, összesítésben viszont 56–52-re a szkopjeiek bizonyultak jobbnak, és jutottak be a BL kölni négyes döntőjébe.
Juan Carlos Pastor: – Az első félidőben rendkívül magas szinten védekeztünk és támadtunk. Nyolccal vezettünk, az volt a célunk, hogy a második játékrészt egy góllal megnyerjük. Kulcsnak bizonyult, hogy a szünet után sok kiállításunk volt. Ekkor visszajött a Vardar a mérkőzésbe, és egy új találkozó kezdődött. Megérdemeltük volna mi is, hogy ott legyünk a négyes döntőben, nem voltunk rosszabb csapat a szkopjeiknél. A párharc kulcsa az idegenbeli találkozónk utolsó pár perce. Az életben elegánsnak kell lenni győzelemnél és vereségnél egyaránt. Azért kértem időt a végén, hogy leállítsam a káoszt a pályán. Olyan helyről származom, ahol a magaviselet fontos, az eredmények fölött vannak az értékek. Nagyon büszke vagyok rá, hogy a MOL-PICK Szegedhez tartozom, szerencsés ember vagyok. Büszke vagyok a fiúkra is, mindent kiadtak magukból, valamint a szurkolókra is. Elhitték, hogy megcsinálhatjuk, és valóban közel voltunk a továbbjutáshoz. Tanulnunk kell, folytatni a munkát abban a rendszerben, amiben hiszünk.

Roberto García Parrondo: – Nagyon nehéz meccset játszottunk, a MOL-PICK Szeged kiválóan játszott. Sajnálom, ami a meccs végén történt, mert az nem kézilabdapályára való.

(MOL-Pick Szeged)

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi kézilabda

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek