Csatlakozás

Egygólos előnnyel várhatjuk a nyolcaddöntő visszavágóját

Férfi kézilabda

Egygólos előnnyel várhatjuk a nyolcaddöntő visszavágóját

Bajnokok Ligája, férfiak,nyolcaddöntő, 1. mérkőzés
PPD Zagreb(horvát) – Telekom Veszprém 22:23 (10:12)
Zágráb, 15 000 néző. V: Dentz, Reibel (franciák)
Zagreb: Stevanovic – Kontrec, Vori 3, Cingesar 1, Sebetic 2, Markovic 2, Horvat 1, Susnja, J. Valcic 4, Jotic 1, T. Valcic, Mandalinic 3, Miklavcic 1, Markoski, Pavlovic 4.Edző:Silvio Ivandija
Telekom Veszprém: Alilovic, Mikler – Gulyás, Iváncsik, Schuch, Ilic 2, Palmarsson 1, Gajic 3 (1), Nilsson 3, Nagy 1, Ugalde 3, Marguc 4, Terzic, Sulic 4, Lékai 2.Edző:Xavi Sabaté

Hétméteresek: 4/2, ill. 4/1.Kiállítások: 8 perc, ill. 8 perc.

Xavi Sabaté: Remek meccset játszottunk. Nagyszerű érzés volt ebben az arénában játszani, ahol mindenki nagyon korrektül viselkedett. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk, de egy kicsit csalódott vagyok, mivel a különbségnek nagyobbnak kellett volna lennie. Kontrolláltuk a mérkőzést, de az utolsó öt-hat percben túl sok technikai hibát vétettünk. Ha ezeket elkerültük volna, akkor úgy gondolom, hogy a négy-ötgólos győzelem reális lett volna. A védekezésünk fantasztikus volt, Alilovic nagyszerűen védett. A támadásaink azonban lassúak voltak, mivel a Zagreb igyekezett lassítani a játékot. Éppen ezért kevesebbet tudtunk futni. Számítottunk arra, hogy kevesebb támadásra lesz lehetőségünk. Ebben javulnunk kell a második meccsre. Természetesen ez az eredmény, legyőzni idegenben a Zagrebet, jónak számít a Bajnokok Ligájában. De akár egy, akár négy gól lenne is a különbség, még nem lehetne lezártnak tekinteni ezt a párharcot. Biztos vagyok benne, hogy keményen fognak harcolniVeszprémben. Megpróbálunk a lehető legjobban felkészülni, hogy legyőzzük őket, és hogy tovább fejlődjön a csapatunk.

Mirko Alilovic: Tudtuk, hogy mire számítsunk, a céljuk az volt, hogy ne kapjanak 25 gólnál többet, és ezt sikerült is elérniük. Sajnos egygólosra tudták csökkenteni a különbséget a végére. Ahogy a mester is mondta, örülünk a mai győzelemnek, de többel is nyerhettünk volna, ha nem követünk el technikai hibákat az utolsó néhány percben. Nem lehetünk nyugodtak, keményen kell készülnünk a visszavágóra, hiszen emlékszünk jól, hogy a Zagreb hogyan jutott túl tavaly a Löwenen. Nincs tehát még vége a párharcnak.

Silvio Ivandija: Keményen harcoltak a mai meccsen. Az első félidőben nem játszottunk igazán jól, sok technikai hibát vétettünk. A Veszprém ezt kihasználta és könnyű gólokat szerzett. A második félidőben jobbak voltunk, hat a hat ellen jól játszottunk, de emberhátrányban problémáink voltak. Ahogy a vendégek mestere is mondta, a párharc még nem lefutott, csak egygólos hátrányban vagyunk. Keményen fogunk küzdeni Veszprémben, hogy bejussunk a negyeddöntőbe.
(Veszprém)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi kézilabda

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13