Csatlakozás

Csak a győzelemben gondolkodunk

EHF kupa

Csak a győzelemben gondolkodunk

Szombaton 17:30-kor a Telekom Veszprém – SG Flensburg-Handewitt VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóját rendezik a Veszprém Arénában. A Veszprém hatgólos előnnyel várja a párharc második meccsét a német bajnokkal szemben. A Final4-ba jutásról döntő, kiemelt fontosságú találkozóról kérdeztük vezetőedzőnket és Nagy Lászlót, a csapatkapitányát.

David Davis: Kiváló mérkőzést zártunk Flensburgban egy remek végeredménnyel. Tettünk egy nagy lépést, de még le kell zárnunk a negyeddöntőt hazai pályán. Saját Arénánkban játszhatunk, és megmutathatjuk Szurkolóinknak, hogy milyen erősek is vagyunk valójában. Csak a győzelemben gondolkodunk, a múlt heti teljesítményből kiindulva. Az is világos, hogy ha egy pillanatra is bealszunk, vége, ki is estünk. Azt gondolom, hogy egy nagy lépést tettünk az idegenbeli győzelmünkkel, és itthon sem várunk semmi különbet. Ehhez mérten készülünk a hétvégére.
Nagy László: Azt gondolom, hogy ha arra törekszünk, mint amire az elmúlt időszakban, hogy a hazai meccseinket győzelemmel zárjuk, akkor elérhetjük azt, hogy a Final4-ba kerüljünk. Erre kell törekedni, hogy hazai pályán győzelmet érjünk el a Flensburg ellen. Egy jó védekezéssel, jó kapusteljesítmény párosult a kinti mérkőzésen, és a kipattanó labdákat is jól össze tudtuk szedni. Minden győztes összecsapásnak alapja kell, hogy legyen a jó védelem. A visszavágón is erre fogunk törekedni. Elengedhetetlen továbbá az is, hogy a visszarendeződésünk is hatékony legyen. Ez a két legfontosabb dolog tehát, a védelem és a visszarendeződés.
(Veszprém)

Tovább
Hozzászólások

Továbbiak innen: EHF kupa

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek