Csatlakozás

EHF-kupa: a csoportelsőség a tét

Grundfos Tatabanya

EHF kupa

EHF-kupa: a csoportelsőség a tét

Legfeljebb a legszebb álmainkban gondolhattunk arra, amikor sorsolták az EHF-kupa csoportokat, hogy a mieink ott lehetnek a csoportkör „végelszámolásánál” is. Most pedig ott tartunk, hogy a C-csoport 6., záró fordulójában az elsőségért szállhat harcba a Matics-csapat.

– Nagyon büszkék vagyunk a fiúkra, hogy az utolsó találkozó eredményétől függetlenül, nyolc ponttal már a legjobb nyolc közé jutottak – emelte ki Kontra Zsolt technikai vezető. – Emellett egy Bundesliga topcsapattal találkozunk zárásként. Ebben legfeljebb a legmerészebb szurkolóink reménykedtek, akikre most is nagyon számítunk a Rába partján.

Kontra Zsolt elmondta, hogy apróbb sérülései ugyan vannak a játékosoknak, de mindenki szeretne ezen a fontos mérkőzésen pályára lépni.
– Nagyon régen fordult velünk el, hogy egy héten csak egy meccsre, a Magdeburg ellenire kellett koncentrálnunk – mondta a sportvezető. – Hiszen márciusban is hét meccset vívtunk, áprilisban pedig kilenc derbi vár ránk. Ez brutális terhelés, amelyet tovább nehezített a rengeteg utazás. Nem véletlen, hogy Győrben is a Magdeburg az esélyesebb, de mi mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a legkisebb esélyt is megragadjuk.

A hétvégi találkozóval egy időben Magyar Kupa négyes döntőjében játszik a kiváló győri női gárda. Ennek ellenére a tatabányaiak abban bíznak, hogy sokan eljönnek a kék-fehérek mérkőzésére is, hiszen az ETO-t a fináléba várják, és azt az összecsapást csak vasárnap rendezik.

(Tatabánya)

Hozzászólások

Továbbiak innen: EHF kupa

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek