Csatlakozás

Kielce – Veszprém meccs előtt

EHF kupa

Kielce – Veszprém meccs előtt

Szombaton 17:30-kor az utolsó csoportmérkőzésére készül a Telekom Veszprém a VELUX EHF Bajnokok Ligájában.
Az ellenfél ezúttal a hazai pályán játszó lengyel bajnok PGE Vive Kielce lesz. A csoportban elfoglalt végső helyezés szempontjából fontos találkozóról kérdeztük vezetőedzőnket, és játékosainkat.

David Davis: Ugyanolyan nehéz lesz ez a találkozó, mint bármelyik a Bajnokok Ligájában. Ez az utolsó csoportforduló, és mindenki nyerni akar. Ismerjük Talant Dujshebaev csapatát, amely sosem akar kikapni. Meg kell várniuk, hogy mi lesz a Löwennel, de valószínűleg negyedik helyen végeznek a csoportban. Elengedhetetlen a győzelem szombaton, hiszen nem várhatjuk el, hogy a Montpellier végezze el helyettünk a munkát. Ugyanúgy készülünk, mint minden meccsre. Ha másodikok leszünk a csoportban, könnyebb ellenfél következhet a folytatásban.

Lékai Máté: Mindannyian tudjuk, hogy mi a tétje ennek a mérkőzésnek. Ha minimum egy pontot szerzünk, akkor másodikok vagyunk, de természetesen nyerni szeretnénk. Kielcében sok sérült van, de biztos vagyok benne, hogy ellenünk páran visszatérnek majd. Mi úgy készülünk, hogy mindenki játszik. Szerintem ők egy Final4-ra esélyes csapat, ha mindenki egészséges. Nagyon jó, világklasszis játékosaik vannak. Nehéz találkozóra számítok, hiszen Kielcében mindig teltház van, jó a hangulat és szeretik a kézilabdát. Ettől függetlenül bízom benne, hogy folytatódik a győzelmi szériánk.
(Veszprém)

Tovább
Hozzászólások

Továbbiak innen: EHF kupa

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek