Csatlakozás

Nem várt vereség

EHF kupa

Nem várt vereség

VELUX EHF Bajnokok Ligája,csoportkőr, 3. forduló
“A” csoport

Telekom Veszprém – HC Vardar (Macedón) 25:27 (11:13)
Veszprém, 5000 néző. V: Geipel, Helbig (Német)
Veszprém: Sterbik, Mikler – Manaskov 3, Toft Hansen, Ilic 1, Tonnesen 2, Gajic 5 (2), Nilsson, Nagy 4, Strlek 1, Terzic, Blagotinsek 2, Nenadic 2, Mahé 1, Mackovsek 4, Lékai.Edző:Ljubomir Vranjes.Vardar: Milosavljev, Kizic – Ocvirk, Popovski, Kristopans 4, Ferreira 3, Karacic 1, Skube 2, Karalash 1, Cupic 4 (2), Dibirov 6 (1), Shishkarev 1, Borozan 5, Vojvodic, Kiselev, Mishevski.Edző:Roberto Garcia Parrondo
Kiállítások: 16 perc ill. 2 perc.Hétméteresek: 2/2 ill. 6/3.

Óriási meglepetést hozott a találkozó. A telt ház előtt lejátszott mérkőzésen a vendégek nem ijedtek meg és végig irányitották a játékot.Vranjes edző többször is változtatott a veszprémi csapaton, de csak Sterbik kapuson látszott, hogy mindent megtesz a sikerért. A mezönyjátékosok akartak, de nem csapatként küzdöttek, mig a vendégek kissebb hullámoktól eltekintve sokkal egységesebbek voltak.

Ljubomir Vranjes: Egyáltalán nem vagyok elégedett. Meg volt a lehetőségünk nyerni. Nem játszottunk rosszul, de hét technikai hibát vétettünk. A védekezésünk is jó volt, de a tizenhat perc kiállítás problémát okozott. Elég sok furcsa ítéletet hoztak ma a játékvezetők. Persze magunkba is kell néznünk, hiszen ziccereket hagytunk ki a kapussal szemben, pedig jó helyzetben voltunk szinte mindig. Nem akarom elvenni a Vardar érdemét, de ma többször is úgy éreztem, hogy valaki nem akarja, hogy nyerjünk, és ez már nem az első eset. Elég volt. Azt gondolom, hogy aki látta a mai meccset, az láthatta, hogy a játékosaim mindent beleadtak és a végsőkig küzdöttek. Ma ez nem volt elég a győzelemhez, itthon viszont nem kaphattunk volna ki. Legközelebb jobbnak kell lenni.
Roberto Garcia Parrondo: Örülök a győzelemnek. Nagyon nehéz itt nyerni, hiszen a Veszprém egy kiváló csapat. Sok a sérültünk, és a mi padunk nem olyan hosszú, mint volt az elmúlt években. Nagyon fontos győzelem volt számunkra, és köszönöm a játékosaimnak. Remek mérkőzés volt. Azok a játékosok is mindent bele adtak ma, akik problémákkal küzdenek. Ezt kérem tőlük minden nap, és ők pedig teljesítik is ezt.

Tovább
Hozzászólások

Továbbiak innen: EHF kupa

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek