Csatlakozás

A végén, óriási szegedi siker!

EHF kupa

A végén, óriási szegedi siker!

Férfiak,VELUX EHF Bajnokok Ligája, “B”csoportkőr, 2. Forduló

MOL-PICK Szeged – HBC Nantes (francia) 30-28 (11-12)
Szeged, 3200 néző. V: Nikolics, Sztojkovics (szerbek).
MOL-PICK Szeged: Sego – Sostaric 2, Balogh, Bombac 1/1, Bánhidi 2, Zsitnyikov 1, Källman 5. Csere: Sigurmannsson, Blazevic, Maqueda 5, Canellas 5/3, Gaber 1, Bodó 8, P. Rodríguez. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Nantes: Siffert – Balaguer 1, Delecroix 2, Tournat 2, Feliho, Claire 3, Rivera 3/1. Csere: Dumoulin (kapus), Lagarde 5, Faluvégi 1, Lazarov 6, Guillo 1, Emonet 3, Pechmalbec 1. Vezetőedző: Thierry Anti.
Kiállitások: 10,ill.8 perc. Hétméteresek: 8/4, ill. 3/1.

Juan Carlos Pastor: – Gratulálok a PICK-családnak ehhez a sikerhez. A mérkőzés alakulása pontosan olyan, ahogy Thierry Anti mondta, csak fordítva a szemszögünkből. A Nantes kiváló csapat, nagyon jól játszik, ha vezet. Az első félidőben rengeteg labdát eladtunk, ezért előnyben játszhatott a Nantes. A 35. perctől kezdtünk el csapatként kézilabdázni. Védekezésben szenvedtünk, de odatették magukat a fiúk. Észrevettük, hogy elkezdődött a Bajnokok Ligája. Egyetértek az ellenfél trénerével, ki lehet kapni, de nem úgy, hogy mi adjuk oda a két pontot, hanem mi nyerjük meg azt. Előreléptünk az eszéki meccs után, de rengeteget kell dolgoznunk még. Szeptember elején vagyunk, de előre kell lépni, mert minden meccs nagyon nehéz a BL-ben. Gratulálok a szegedi közönségnek, óriásit szurkoltak, valamint, hogy elhitték, hogy győzhetünk ma. Fontos hinnünk magunkban, különben elképesztően nehéz dolgunk lesz. Élvezzük ki ezt a két pontot, holnap viszont már dolgozunk tovább.

Bodó Richárd: – Hajnal ötig biztosan nem alszok. Szívvel nyertünk, megéreztük a vérszagot, és ledolgoztuk a hátrányunkat. Szerencsére két félidőből áll egy kézilabda-mérkőzés, így a másodikban nyertünk.

Thierry Anti: – Gratulálok a Szegednek. Csalódott vagyok, mert ötven percig jól játszottunk, de elengedtük a győzelmet. Sok gólt kaptunk, Bodó szétlőtt minket és Maqueda is érzékeny pont volt számunkra, valamint Sego is fontos pillanatokban védett a Szegednek.

Faluvégi Rudolf: – Nem vagyok szomorú, sokáig jól kontrolláltuk a meccset. Emlékezetes volt, amikor Bodó Ricsi megtalálta az ágyúját. Volt egy ziccerünk a végén, kihagytuk, így elúszott a meccs. Rengeteg munka vár még ránk, mert még a szezon elején járunk. Jó érzés belépni az újszegedi sportcsarnokba.

(MOL-Pick Szeged)

Tovább
Hozzászólások

Továbbiak innen: EHF kupa

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek