Csatlakozás

A BL legjobb nyolc csapata között a Veszprém

Férfi BL

A BL legjobb nyolc csapata között a Veszprém

MVM-Veszprém – Motor Zaporizzsja (ukrán) 41:28 (23:14) Veszprém, 5000 néző. V: Badura, Ondogrecula (szlovákok)
MVM-Veszprém: Alilovic, Gödör – Gulyás 3, Iváncsik 3, Schuch, Ilic 5 (2), Palmarsson 6, Nilsson 7, Nagy 3, Ugalde 4, Marguc 4, Chema, Terzic 1, Sulic 4, Lékai 1

Motor Zaporizzsja: Koshovy, Komok – Zhukov 2, Kubatko, Malasinskas 3, Shevelev 5, Denysov, Doroshcuk, Kurylenko, Kozakevych 2, Kalarash 1, Zhuk, Donzsov, Soroka 6 (1), Shelmenko 6, Pukhouski 3

Hétméteresek: 2/2 ill. 3/1. Kiállítások: 4 perc ill. 6 perc

Xavi Sabaté: Gratulálok a Zaporozhye csapatának a Bajnokok Ligája szezonban nyújtott teljesítményének, és az ellenünk való sportszerű játéknak. Megleptek minket olyan dolgokkal, amiket még nem láttunk tőlük, de később könnyű indítás gólokkal föléjük tudtunk kerekedni. A második félidőben zárkóztak kicsit, de nem tartott sokáig. Nagyon jól játszottunk, különösképpen a védekezésünk volt nagyon jó. Nagy László és Mirsad Terzic és Mirko Alilovic fantasztikusak voltak. Örülök, hogy tovább jutottunk és, hogy a szezonban most vagyunk a legjobb formában. A szélső játékosaink különösen jók voltak, főleg védekezésben és az első hullámban való támadásokban. A szezon során most láthattunk Aron Palmarssont a legjobb formában játszani. Még kilenc hét van hátra, tovább erősödhetünk, és gratulálok a csapatomnak. Gulyás Péter játéka nagyon jó volt, egyre több értékes percet tud a pályán tölteni, fontos játékosunk, és remélem, hogy sikerül a szerződését meghosszabbítani, mert ez lenne a legjobb a csapatnak. Szeretném megköszönni a szurkolók biztatását, már csak egy Bajnokok Ligája mérkőzésünk lesz itthon, de ilyen hangulatban évekig tudnánk játszani megállás nélkül.

Gulyás Péter:Két dinamikus mérkőzésért játszottunk.Jó volt, hogy a két meccs alatt sok időt tölthettem a pályán, két pozícióban is, és remélem, hogy minél előbb visszatér az őszi formám. Én is szeretném megköszönni a szurkolók biztatását, már nem sok mérkőzés van itthon, de próbáljuk őket kiszolgálni, és élvezni az előttük vívott találkozókat.
Mykola Stepanets: Öt gólos hátránnyal érkeztünk, azt kellett volna ledolgoznunk. Jól kezdtünk, aztán sok hibát követtünk el, nagyon sok labdát adtunk el, és Mirko Alilovic nagyon jól védett. A Veszprém egy kiváló csapat, kihasználta a hibáinkat és ez volt a vesztünk. Nagy volt a hátrányunk ahonnan nehéz visszajönni egy ilyen kiváló csapat ellen. Sikerült felzárkóznunk hét gólra, de a Veszprém újra élt a hibáink adódta lehetőségekkel és tovább nőtt a különbség. A játékosaim az utolsó pillanatig küzdöttek, és ezt a tapasztalatot kamatoztatni tudják majd a jövőben.

Gennadiy Komok:Nagyon nehéz meccs volt, mert a legerősebb ellenféllel játszottunk,sokat elemeztünk és készültünk a meccsre, de egy ilyen csapat ellen csak nagyon küzdelmesen lehet játszani.
(MVM-Veszprém)

Vardar Szkopje (macedón)–Wisla Plock (lengyel) 25–24 (13–15)
Tj: a Vardar Szkopje, 55–54-el
Targi Kielce (lengyel)–Meskov Breszt (fehérorosz) 33–30
Tj: a Kielce, kettős győzelemmel, 65–58-as gólkülönbséggel

A negyedöntő párositása:
RN-Löwen (német) vagy PPD Zagreb (horvát)–Paris SG (francia)
THW Kiel(német)–Barcelona (spanyol)
Vardar Szkopje (macedón)–MVM Veszprém
H-Flensburg (német) vagy Montpellier (francia)–Targi Kielce (lengyel)
Játéknapok: ápr. 20–24. és ápr. 27.–máj. 1.

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek