Csatlakozás

A nagyszerű győzelem harmadik helyet ért a csoportban

Férfi BL

A nagyszerű győzelem harmadik helyet ért a csoportban

Férfi Bajnokok Ligája
A-csoport, 14. forduló
Telekom Veszprém – SG Flensburg-Handewitt 34:28 (17:18)
Veszprém,5000 néző.V.:Badura, Ondogrecula (szlovákok)
Telekom Veszprém: Mikler, ALILOVIC – Gulyás, Iváncsik 1, Schuch, ILIC 9 (5), Palmarsson 2, Gajic, NILSSON 5, NAGY L. 5, Ugalde, Marguc 5, Terzic, Sulic 2, LÉKAI 5.Edző:Xavi Sabate.

SG Flensburg-Handewitt: Andersson, Möller – Eggert, GLANDORF 5, Mogensen 2, Svan 2, Wanne 4, Djordjic 3, Heinl, Zachariassen 1, Toft-Hansen 1, Gottfridsson 0, SCHMIDT 5 (2), Klein, MAHÉ 4, Radivojevic 1.Edző:Lubomir Vranjes
Kiállítások: 8 perc ill. 12 perc.Hétméteresek:: 5/5 ill. 3/2.

Xavi Sabaté: Gratulálok a játékosaink a nagyszerű győzelemhez, valamint a szurkolóinknak a fantasztikus hangulathoz. Ha ilyen támogatást kapunk a közönségtől nem veszíthetünk. Régóta ez volt a leghangulatosabb meccs az arénában. Nagyon nehéz mérkőzésre számítottam, hiszen a Flensburg az egyik legnagyobb esélyes a Final4-ra és jó esélye van megnyerni a Bundesligát, ami a legnehezebb bajnokság a világon. Ma is veszélyesek voltak a leindításokkal. Úgy gondolom, hogy az első félidőben nem a védekezésünkkel, hanem a visszazárással volt probléma. Ilicet a hosszú oldalon kellett cserélni, így lehetett lassabb a visszarendeződés. A hosszú oldali csere benne volt a játékban, ez a második félidőben megfordult, és tudtuk cserélni őt is és az irányítót is, és gyorsabb lett a játék. Jelentős különbséget volt a kapott indítás góloknál, az első félidőben kilenc volt, míg a másodikban csak három. A második félidőben Alilovic nagyon jól védett, tovább erősítve a védelmet. Kifizetődik a türelem, ami az első félévben kellett. Palmarsson visszatért, nagy erősítés számunkra, hiszen kiváló játékos, de az is jó, hogy Ilic többet tud pihenni, így azon a szinten tud játszani, amit tőle megszokhattunk. Büszke vagyok a csapatra és a szurkolótáborra. Sok sikert kívánok a Flensburgnak, és remélem, találkozunk Kölnben.
Momir Ilic: Ez a meccs volt a hét mérkőzésének hirdetve, és valóban az is volt, mind a tétet, mind a két csapat teljesítményét illetően. A szurkolóink bíztatása fantasztikus volt, ilyen hangulatban szinte nem lehet veszíteni. Köszönjük ezt a hangulatot! Sok sikert kívánok a Flensburgnak a Bundesligában.
Ljubomir Vranjes: Gratulálok a Veszprémnek, megérdemelt a két pont és harmadik hely. Elég jól játszottunk, próbáltunk nyomást helyezni a leindításokkal, és ez sikerült is az első félidőben. Úgy érzem volt problémánk a védekezésben, mivel sok gólt kaptunk, de összességében elégedett voltam az első félidővel. A második játékrészben hasonló volt a játék képe, de sok volt az eladott labda és a technikai hiba, így alakult ki a 4 gólos különbség a Veszprém javára. Nilsson és Lékai is sok problémát okozott nekünk. Büszke vagyok a csapatomra, nyerhettünk is volna, de a Veszprém ellen veszélyes ilyen hibákat véteni. Megérdemelték a győzelmet. Jó reklám volt ez a meccs a sportunknak. Remélem, a kölni Final4-ban újra találkozunk.
Rasmus Lauge Schmidt: Ahogy a mester is mondta, nagyon jó első félidőt játszottunk, sok leindítás gólt szereztünk, és irányítottuk a meccset, ahogy szerettük volna. Sikerült sokat futni, és nyomást gyakorolni az ellenfelünkre. Sajnos a második félidő első tíz perce nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. A Veszprém egy négy-öt gólos előnyt alakított ki magának, és ezt egy ilyen kaliberű csapat ellen nagyon nehéz ledolgozni.
(Veszprém)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek