Csatlakozás

Bravúros győzelemmel kezdett a Szeged

Férfi BL

Bravúros győzelemmel kezdett a Szeged

VELUX EHF Bajnokok Ligája, B csoport, 1 forduló,

MOL-Pick Szeged-KS Vive Tauoron Kielce 31-30 (17-14)

Szeged, 2800 néző. V: Lopez, Ramirez (spanyolok).Szeged L.d.:Bombac 11,Kallman 5, Thiagus Petrus 4,Vranjes 3, Illés 2,Mindegia 2, Zubai 2.ill.Aguinagalde 6.Jurecki 5,Buntic 4, Lijewski 4.

Hatalmas küzdelem folyt a pályán az első perctől.Negyedóráig fej-fej mellett haladtak a csapatok.Ezután Mideglia és Balogh találataival 10-8 a Szeged javára.Illyés labda szerzése után már három gól a különbség. A szünet után sem lanyhultak Bombacék és a szlovén irányító igen csak elemében volt, mert a 38.percben már 9. alkalommal talált a vendégek hálójába.Az utolsó percek is izgalmasan alakultak, de a végén a harcosan játszó szegediek örülhettek a fontos két pontnak.

Carlos Pastor:Eddig nem voltam elégedett csapatommal, de ezúttal úgy játszott, ahogyan a jövőben is elvárom.Talant Dujsebajev: – Simán kikaptunk, sokkal jobb volt a Szeged, az egygólos különbség hamis képet fest a meccsről.

IFK.Kristianstad(svéd)- Kolding(dán)33-26,Montpellier( francia)-HC.Vardar(macedon)25- 30,RN.Löwen-(német)-FC. Barcelona(spanyol)22-21.

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Lele Ákos Orosházán folytatja

Szerző 2018-05-18

Átigazolási hírek

Varsandán Milán újra Gyöngyösön

Szerző 2018-05-18