Csatlakozás

Döntetlen a BL nyitányon

Férfi BL

Döntetlen a BL nyitányon

BL. Férfiak
A-csoport, 1. Forduló

SG Flensburg-Hendevitt (német)–Telekom Veszprém 24–24 (10–13)
Flensburg, 5000 néző. V: Eliasson, Palsson (izlandiak)
SG Flensburg-Handewitt: ANDERSSON, Moller – Karlsson, GLANDORF 5, MOGENSEN 4, Svan, Wanne 1, Djordjic, Jakobbson, Heinl 1, Zacharlassen, Toft Hansen 2, Gottfridsson 1, MAHE 9 (3), Radivojevic 1, Horvat.Edző:Lubomir Vranjes

Telekom Veszprém: MIKLER – Gulyás, Schuch, ILIC 7 (4), PALMARSSON 3, Gajic, Nilsson 1, NAGY L. 6, Kopjar 1, Ugalde 2, Marguc 2, Terzic, Sulic 2.Edző:Xavi Sabate.

Xavi Sabaté: Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, hiszen a nehézségek ellenére jól dolgoztak egész héten. Úgy gondolom, hogy nagyon jól játszottuk, habár néhány poszton csupán egy játékosunk volt ma. Aron Palmarsson pedig úgy lépett ma pályára és játszott jól, hogy szinte nem is edzett előtte, ez is bizonyítja az ő kvalitásait. Az első félidőben nagyon jól védekeztünk, Mikler pedig fantasztikusan védett, de ez igaz volt a Flensburgra is. A második félidőben is folytatattuk ezt a játékot, de úgy érzem, elfogyott kissé az erőnk, a Flensburg pedig remekül játszva és keményen harcolva ezt kihasználta, bebizonyítva miért is vezetik ők jelenleg a Bundesligát. Szomorú vagyok, hogy a végén nem sikerült nyerni, de amiatt mindenképpen büszkeség tölt el, hogy a Final4-ba jutás egyik nagy esélyesének otthonában ellen ilyen jól játszottunk, több sérült játékosunkat is nélkülözve. Köszönjük a szurkolóknak ezt a hangulatot, különösen a minket elkísérő Veszprém-drukkereknek.

Roland Mikler: A Flensburgnak, amely lenyűgöző volt ma, de mi is azok voltunk, különösen védekezésben, amely a legfontosabb dolog a csapatunk számára. Úgy érzem, hogy egy nagyon fontos pontot hagytunk elveszni ma, de folytatjuk a megkezdett kemény munkánkat.

Ljubomir Vranjes: Az első félidőben nem úgy játszottunk úgy, ahogy szerettünk volna, igaz a világ egyik legjobb védelmével kellett szembenéznünk. Sok hibát vétettünk, amit a Veszprém gólokkal büntetett. Ugyanakkor a védekezésünk jól működött. A második félidőben próbáltunk stratégiát váltani. Az utolsó tíz percre maradt elég erőnk a felzárkózáshoz és az egyenlítéshez. Tavaly mindkét pontot elvesztettük itthon a Veszprém ellen, amely a világ egyik legjobb csapata, így a most megszerzett egy pont mindenképpen jobb ennél. De tudunk jobban játszani, és fogunk is ennél jobban játszani a jövőben.

Tobias Karlsson: Jó érzés volt ismét elkezdeni a Bajnokok Ligáját, amely hatalmas meccseket tartogat a számunkra, hiszen nagyon jó csapatok találhatók a csoportunkban. Ez a mérkőzés remekül megmutatta, hogy milyen találkozókra lehet számítania szurkolóknak idén az „A” csoportban. Igazi reklámja lesz ez a kézilabdának. A csapatunk a mai találkozón igyekezett élni minden lehetőséggel, és ha nem is működött minden tökéletesen, a lelkesedésünk hajtott minket, és sikerült kiharcolnunk a döntetlent.
(Veszprém)
Kiállítások: 8 perc ill. 16 perc.Hétméteresek:6/3 ill. 4/4

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek