Csatlakozás

Egy lépés Köln!

Férfi BL

Egy lépés Köln!

Férfi Bajnokok Ligája
Negyeddöntő, első mérkőzés
Vardar Szkopje(macedon) – MVM Veszprém 26:29 (9:12)
Szkopje, 6000 néző.
V: Pichon, Reveret (franciák)

Vardar Szkopje: Sterbik, Milic, Angelov – Stoilov, Brumen 1, Toskic 1, Manaskov 1, Maqueda, KARACIC 6, DUJSHEBAEV 4, Abutovic, Cindric 1, Gyibirov 6 (5), Gorbok 3, Siskarjov 3, Marsenic

MVM Veszprém: Mikler, ALILOVIC – Gulyás, Iváncsik, Schuch, ILIC 9 (3), PALMARSSON 7, Nilsson, NAGY L. 2, UGALDE 5, Marguc 1, Chema, Terzic, Sulic 4, Sliskovic 1

Hétméteresek: 5/5, ill. 3/3.

Kiállítások: 8 perc. ill. 8 perc.
Xavi Sabaté: A mai játékukhoz és a szurkolóiknak, akik fantasztikus hangulatot teremtettek. Hihetetlen érzés egy ilyen arénában játszani, mint a szkopjei.Ismerősként léptünk a csarnokba,idén negyedi alkalommal.Úgy gondolom, hogy nagyon jól védekeztünk az első félidőben, ez volt a kulcs. De a Vardar egy nagyon jó csapat, és a második félidő első tíz percében nagyon gyorsan ledolgozták a hátrányukat, de sikerült ismét növelni tudtuk az előnyünket, de megint visszajöttek. Ez is mutatja, hogy milyen veszélyesek. Végül három góllal sikerült nyernünk, de egy olyan csapat ellen, mint a Vardar, nem jelenthető ki, hogy a párharc véget ért. Most nagyon boldogok vagyunk, hiszen igen jó teljesítményt nyújtottunk. Kiváló csapatmunka volt ez minden játékosunk részéről. A kulcs a védekezésünk volt, ahol Nagy László lenyűgöző munkát végzett. Ő volt a kulcsa ennek. Mirko Alilovic pedig fantasztikus volt. Igazi csapatként játszottunk. De nagyon nehéz dolgunk lesz otthon is, éppen ezért nem nyugodhatunk meg, nagyon keményen kell dolgoznunk a jövő héten, ahogy a szezon elején is mondtam, a Vardar is egy Final4-ra esélyes csapat.

Cristian Ugalde:Fantasztikus volt ilyen hangulatban játszani, ez az egyik legjobb atmoszférájú aréna a Bajnokok Ligájában. Nagyon nehéz összecsapás volt, végig keményen kellett küzdenünk, de végül sikerült három góllal győznünk. De nem nyugodhatunk meg, hiszen ahogy ezen a meccsen is láthattuk, a három gól szinte semmi, nagyon hamar ledolgozható. Nagyon nehéz lesz tehát egy hét múlva is, de biztos vagyok benne, hogy az is egy fantasztikus találkozó lesz.

Raúl Gonzales:
Először is szeretnék gratulálni a Veszprém csapatának és mesterének, Xavi Sabaténak, ők voltak ma a jobb csapat, nagyon jól játszottak. Mi jól kezdtük a találkozó első tizenöt percét, de a Veszprém felfejlődött, nekünk pedig problémáink voltak támadásban és védekezésben egyaránt. A Veszprém minden támadásából betalált és előnyre tett szert. A félidei szünetben megbeszéltük az öltözőben a dolgokat, és sikerült is feljavulnunk a második játékrész elején és kiegyenlítenünk. Úgy érzem, lett volna esélyünk megnyerni a találkozót, ám a Veszprém ma fantasztikusan játszott. Szeretném megköszönni a fantasztikus hangulatot a szurkolóinknak. Mostantól már csak a visszavágóra szabad koncentrálnunk, amelyen mindenképpen jobban kell teljesítenünk, hiszen sem a védekezésünk, sem a támadásunk, sem a leindításaink nem úgy működtek ma, ahogy szerettük volna.
Flensburg-Handewitt (német)–Vive Tauron Kielce (lengyel) 28–28 (13–14)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek