Csatlakozás

Ezüstérmes a BL-ben a Veszprém !

Férfi BL

Ezüstérmes a BL-ben a Veszprém !

Férfi Bajnokok Ligája FINAL4, Köln
Döntő:
MVM Veszprém – Vive Tauron Kielce(lengyel) 38-39 (17:13, 29:29, 35:35)
20.000 néző.V.: Lopez, Ramirez (spanyolok).
MVM Veszprém: Mikler, Alilovic – Gulyás, Iváncsik 1, Schuch, Ilic 6, Palmarsson 6, Nilsson 6, Nagy 6, Ugalde 7, Marguc 1, Chema , Terzic, Sulic , Lékai 3, Sliskovic 2

Vive Tauron Kielce: Szmal, Markowski, Sego – Jurecki 2, Tkaczyk , Reichmann 9, Chrapkowski, Kus, Aguinagalde 5, Bielecki 7, Jachlewski 2, Strlek 4, Lijewski 6, Paczkowski, Zorman 4, Cupic

Hétméteresek: 7/4, ill. 11/7.Kiállítások: 4 perc, ill. 6 perc.

Xavi Sabaté: Gratulálok a Kielcének a győzelemhez. Úgy gondolom, hogy 45 percig nagyon jól játszottunk, de aztán a támadójátékunkban semmi sem működött. Emiatt veszítettük el ezt a mérkőzést az utolsó 15 percben, hiába védtek jól a kapusaink. Egy meccs 60 percig tart. Gratulálok a játékosainknak az egész szezonban elvégzett munkájukhoz. Sajnálom őket és a szurkolóinkat is, megérdemelték volna a győzelmet.

Talant Dujshebaev: A játékosaim igazi hősök. Végig harcoltak és hittek a győzelemben. Arra is büszkék lehetünk, hogy egy ilyen nagyszerű csapatot, mint a Veszprém sikerült legyőzni. Ugyanakkor szomorú is vagyok, hiszen több egykori válogatott játékosom játszott a másik oldalon, akiket a barátaimnak nevezhetek. A magyar kézilabda a szívügyem, éppen ezért nem vagyok 100%-ig boldog. A Veszprém 48 percig jobb volt, de a csapatom megmutatta milyen ereje és szíve van és végül sikerült nyernünk.

Iváncsik Gergő: Gratulálok a Kielce csapatának. Nagyon nehéz most bármit is mondani. Nem tudom, mi törtét az utolsó 15 percben, hogy miért nem tudtuk gólt szerezni. Nagyon köszönöm a szurkolóinknak a támogatást itt és odahaza. Jövőre újra megpróbáljuk.
Nagy László: – Amikor vezettünk már kilenc góllal, egyszer csak kimaradtak a helyzeteink, és a védelem is összeomlott. Nem tudtunk a kapusainknak segíteni, kiszolgáltatatott helyzetbe hoztuk őket. Az edzőnk időt kért, szerette volna, ha megint nagyobb ritmusban játsszunk. Ez arra volt elég, hogy elvigyük a meccset a büntetőkig.

Lékai Máté: – Nem szabad nyolc-kilencgólos vezetést elherdálni. A hajrában Alilovicnak kellett megmenteni minket, aztán a büntetőpárharcban már végünk volt. Nem tudom, idegileg mikor tudunk magunkhoz térni ebből a sokkból, mert fizikailag bírnánk még.
Tobias Reichmann: Kilenc gólos hátrányban voltunk és a Veszprém uralta a meccset, de aztán valami elromlott a játékukban, mi pedig elkezdtünk nagyon jól játszani. Büszke vagyok a csapatra és a szurkolóinkra, akik végig hittek bennünk. Nagyon boldog vagyok.
A 3. helyért:
Paris SG(francia)-THW Kiel(német) 29-27 (15-11)
V.: Eliasson, Palsson (izlandiak).
(MVM-Veszprém)

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek