Csatlakozás

Férfi BL – 9. forduló

Férfi BL

Férfi BL – 9. forduló

MVM Veszprém– Paris SG (francia) 28–20, Veszprém 5000 néző.

Ld.:Ilic 10,Sulic 6, Palmarsson 4.ill.Narcisse 4.
Hatalmas iramban kezdtek a csapatok. A veszprémiek Nagy László vezérletével remekül védekeztek, ez meglepte a világ klasszisokat felvonultató vendégeket. A hazaiak szinte állva hagyták Karabaticékat. A 10.percben már 6 gól volt Ilicék előnye. A franciák megpróbáltak változtani,de Narcisse találatai csak felzárkózásra volt elegendő. A bakonyiak továbbra is világ klasszis módon védekeztek és remek gólokat löttek.Nagy László igazi vezére volt a csapatának, de Ilic, Palmasson,Sulic és Chema is megállithatatlan volt. A másik oldalon meglepetésre N.Karabatic,Hansen szinte árnyéka volt önmagának. Az utólsó 10 percben a veszprémi szurkolók végig ünnepelték csapatuk sikerét.
Xavi Sabate: Ez egy fontos mérkőzés volt, de a szezon vége még messze van, a nagy dolgok akkor dőlnek el. Jók voltunk védekezésben, tudtunk futni, a sok hibánk ellenére vezettünk a félidőben. A második félidőben a védekezésünk Mikler vezérletével még inkább feljavult.Szerintem ez a két csapat még találkozni fog a Final Fourban. Gratulálok a játékosaimnak, Nagy ismét igazi kapitány volt a pályán.
Noka Serdarusic: Először is gratulálok a Veszprémnek a megérdemelt győzelemhez! Meglehetősen rosszul kezdtük a mérkőzést, aztán javítottunk, a félidőre 2 gólra feljöttünk. A második félidőben a hazai kapus ellen nem volt ellenszerünk, a Veszprém nagyon jól és agresszíven játszott.
(MVM-Veszprém)

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek