Csatlakozás

Fontos BL-meccs következik számunkra

Férfi BL

Fontos BL-meccs következik számunkra

Vasárnap 17 órakor a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, az ötödik fordulóban a MOL-Pick Szeged a fehérorosz Breszt együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A magyar együttes számára fontos meccs következik.

Eddig két csapat veretlen a BL-ben, a B csoportban, a Vardar és a Kielce nyerte mind a négy meccsét. Erre lehetet számítani a sorsolás után, hiszen a lengyelek a Bajnokok Ligája címvédői, míg a macedónok bombaerős kerettel rendelkeznek.
Mögöttük azonban nagy csata alakult ki a harmadik helyért, a Löwen, a Breszt, a MOL-Pick, a Celje és a Kristianstad között.

A Szeged vasárnap éppen egy olyan riválissal csap össze, amely ebbe a kategóriába tartozik, jó passzban van, hiszen nyert a német bajnok Löwen ellen otthon, és idegenben, Zágrábban is magabiztosan gyűjtötte be a 2 pontot.Szóval a Breszt elleni összecsapás fontos lesz a MOL-Pick számára, életbevágóan fontos lenne megszerezni a 2 pontot, mert ezzel továbbra is versenyben maradna a harmadik hely megszerzéséért folytatott küzdelemben.

Nem ismeretlen csapat a Breszt, a nyári Kanizsa-kupa döntőjében a Pastor-alakulat 22–20-ra nyert ellenük. Különösen Stas Skube remekelt, a szlovén irányító ötször volt eredményes, remekül cikázott a breszti védők gyűrűjében.

Az biztos, hogy Szergej Gorbok nem játszik, egyelőre gyógyulóban van az orrtörése, csak külön munkát végezhet. A meccsre csütörtökön és pénteken is lehet belépőt vásárolni 15 órától az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában, ami 18 óráig lesz nyitva.

(MOL-Pick Szeged)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Lele Ákos Orosházán folytatja

Szerző 2018-05-18

Átigazolási hírek

Varsandán Milán újra Gyöngyösön

Szerző 2018-05-18