Csatlakozás

Győzelemmel folytattuk szereplésünket a BL-ben.

Férfi BL

Győzelemmel folytattuk szereplésünket a BL-ben.

Férfi Bajnokok Ligája,A-csoport, 6. forduló
Telekom Veszprém–Silkeborg (dán) 30–29 (17–13)
Veszprém, 5000 
néző. V: Brkic, Jusufhodzic (osztrákok)
Veszprém: ALILOVIC – LÉKAI 3, NAGY L. 5, Schuch, Blagotinsek 2, ILICS 8, Ugalde 1. Cs: Gajic 6 (4), Terzic, Iváncsik 2, Nilsson 1, Ch. Rodríguez 2, Ancsin. Edző: Xavier Sabate
Silkeborg: Rasmussen – Hansen 3, Damgaard 1, Se. SKUBE 4, Jensen 3, Markussen 5, HUNDSTRUP 6. Cs: Frandsen (kapus), Thomsen, Knudsen 3, Klitgaard 3 (3), Orsted 1, Olsen. Edző: Peter Bredsdorf-Larsen
Kiállítások: 8, ill. 8 perc,Hétméteresek: 4/4, ill. 3/3

Xavi Sabaté:Nagyon nehéz meccs volt számunkra, de erre számítottunk. A Silkeborg egyre jobb lesz, még nem is érték el a legjobb formájukat. Nagyon sok jó játékosuk van, akik nem túl ismertek, de nem a név a fontos, hanem a játéktudás. Fontos játékosok hiányoztak nálunk sérülés miatt, de ilyen a kézilabda. Voltak problémáink a védelemben, de szerencsére sikerült gyors lerohanásokkal könnyű gólokat szerezni. Fontos volt, hogy Lékai Máté és Chema Rodríguez jól játszottak, sokat hozzátéve a csapat játékához. A második félidőben a kezünkben volt az irányítás, de volt 5-6 perc kihagyásunk, ahol a kapusuk nagyon jól védett és könnyű gólokat engedtünk az ellenfélnek. Tanulnunk kell ebből, hogy a jövőben tudjuk az ilyen helyzeteket kontrolálni. Momir Ilic nagyszerűen játszott, akárcsak Nagy László, aki ismét vezére volt a csapatnak. De azért mindkét átlövőnk játékát nagyban segítette Lékai és Chema játéka. Szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy az egész meccsen buzdítottak minket, még a nehéz helyzetekben is. Mint már mondtam korábban, együtt erősebbek vagyunk.
Mirko Alilovic: A silkeborgiak 6-7 gólos hátrányban sem adták fel a mérkőzést és nem vesztették el a hitüket. Megszorongattak minket, különösen az utolsó 5 percben. A szurkolók mellettünk álltak. Különösen annak a fényében köszönjük ezt, hogy az elmúlt meccseken 10 gólos győzelmet is várhattak a csapattól. Ezért is különösen fontos az, hogy támogattak minket ma is. Nem könnyű győzni nagy arányban minden mérkőzésen, ráadásul sok a sérült játékos is van a csapatban most, például Palmarson vagy Sulic, akiknek hiányát bármelyik csapat megérezné. A meccs véghajrájában meg kell tanulnunk megtartani az előnyt, amit kiharcoltunk, ahogy azt Sabate edző is mondta. De a csapat küzdött, és meg tudta ma is mutatni az egységet a pályán, ami jellemez minket. Mindkét fél felé eldőlhetett volna a meccs. De a véghajrában és az utolsó két percben sikerült a mi javunkra eldönteni a mérkőzést.
Peter Bredsdorff-Larsen: Először is gratulálok a Veszprémnek, megérdemelték a győzelmet. Tudtuk, hogy a legnehezebb pályán játszunk, meg vagyunk elégedve a teljesítményünkkel. Az első félidővel nem annyira, de a másodikkal igen. Egyre közelebb kerültünk a hazai csapathoz, sajnáljuk, hogy nem sikerült a pontszerzés.
(Veszprém)
Paris SG (francia)–Barcelona (spanyol) 33–26 (15–12)
C-csoport,La Rioja (spanyol)–Elverum (norvég) 28–21 (11–8)
Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek