Csatlakozás

Harcos győzelem

Férfi BL

Harcos győzelem

Férfi, Bajnokok Ligája,B-csoport

Telekom Veszprém – THW Kiel(német) 26:24 (15:12)
Veszprém,5000 nézőV.:Zotyin, Volodkov (oroszok)
Veszprém: Alilovic, Mikler – Manaskov 4, Schuch, Ilic 6, Tönnesen, Gajic 4 (1), Nilsson, Nagy L. 3, Ugalde, Marguc 1, Terzic, Blagotinsek, Sulic 2, Jamali 1, Lékai 5.Edző:Ljubomir Vranjes

Kiel: Wolff, Landin – Toft Hansen, Firnhaber, Weinhold 8, Dissinger 1, Wiencek 3, Ekberg 3, Zeitz, Frend-Öfors, Rahmel, Dahmke, Zarabec 3, Vujin 1, Bilyk 3, Nilsson 2.Edző:Alfred Gislason.

Kiállítások: 6 perc ill. 2 perc. Hétméteresek: 2/1 ill. 1/0.
Ljubomir Vranjes: Nagyon elégedett vagyok. Két fontos pontot tartottunk itthon. Az első félidő nem tűnt olyan rossznak nekem, csak akkor volt baj, amikor a kapusokkal szembe kerültünk. Összesen 17 lövést hagytunk ki a világ talán két legjobb kapusával szemben. Az első játékrész követően beszéltünk a védekezésről az öltözőben, ami után jobban is teljesítettünk ebben a játékelemben. Sok problémát okozott nekünk Weinhold, miközben a kieli kapusok folytatták jó szériájukat. Két góllal le voltunk maradva ellenfelünktől, és a közönség belehajszolt minket egy 3-0-ás futásba, amivel sikerült fordítani. Ezt nagyon köszönjük nekik. A csapat minden pillanatban küzdött a pályán, és én nagyon örülök ennek. Kellett is a küzdelem, hiszen a Kiel egy remek együttes, akik ellen sosem biztos, hogy tudsz-e nyerni. Innentől az előttünk álló mérkőzésekre koncentrálunk, például a keddi FTC elleni meccsre.
Alfred Gislason: Gratulálok a Veszprémnek és Vranjes mesternek. Megérdemelt a győzelmük, hiszen jól játszottak. Az első pár percben sok labdát veszítettünk, ez után viszont fordult a meccs képe. Mi is jól játszottunk, küzdöttünk, hogy fel tudjunk zárkózni, de nem sikerült. Próbáltuk nyomás alá helyezni az ellenfelünket. Volt egy büntetőnk arra, hogy visszajöjjünk, de kimaradt. Ilyen az élet. Próbáljuk leszűrni a tanulságot ebből a találkozóból, de sajnos ma pont nélkül maradtunk.
(Veszprém)
Aalborg (dán)–Meskov Breszt (fehérorosz) 20–23,Paris SG (francia)–Celje PL (szlovén) 32–27,Kielce (lengyel)–Flensburg (német) 25–25
A-csoport: PPD Zagreb (horvát)–Wisla Plock (lengyel) 28–28,Kristianstad (svéd)–RN Löwen (német) 22–35 (12–18),Barcelona (spanyol)–Nantes (francia) 31–25 (13–16)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek