Csatlakozás

Ismét csak döntetlen Plockban

Férfi BL

Ismét csak döntetlen Plockban

Férfi BL. Csoportkőr, 3. forduló
Orlen Wisla Plock(lengyel) – Telekom Veszprém 28:28 (13:14)
Plock, 5000 néző.V.:Gjeding, Hansen (dánok)
Plock: CORRALES, Morawski – S. IVIC 8, T. ROCHA 5, ZSITNYIKOV 4, L. Mihic 3, Tarabochia 3, DUARTE 3, Pusica 1, Toledo 1.Edző: Piotr Przybecki
Telekom Veszprém: Alilovic – PÁLMARSSON 8, SULIC 7, LÉKAI 4, M. Ilic 2 (2), ANCSIN 2, Kopljar 2, Marguc 1, Nilsson 1, Fekete 1, SCHUCH, Terzic, Gajic, Chema.Edző: Xavier Sabaté
Hétméteres: 0/0 ill. 2/3
Kiállítás: 14 perc ill. 10 perc
Piotr Przybecki: Nagyon jó mérkőzést láthatott a közönségünk! Hagyományosan szoros meccseket játszunk Európa legjobb csapataival, így volt ez a Barcelona és a Párizs ellen is, s most a pontszerzés is sikerült. Az egy pontot szerintem megérdemeltük, ehhez természetesen szerencse és Corrales is kellett. Büszke vagyok minden játékosomra, és hiszem, hogy a jövőben még ennél is jobbak leszünk.

Marko Tarabochia: A Barca és a PSG elleni vereség után ez a pont nagyon fontos nekünk. Mindvégig hittünk magunkban, harcoltunk a legjobb tudásunk szerint. Tovább kell mennünk a megkezdett úton, és így további sikereket fogunk elérni.

Xavi Sabate: A meccs a szurkolóknak biztosan tetszett, hiszen mindvégig kiélezett és izgalmas volt. Védekezésben hiányzott a legfontosabb láncszemünk, így sok problémánk akadt. Ezt nem kifogásként mondtam, hiszen ilyen a sport, a sérülések hozzátartoznak. A második félidőben a Chema-Palmarsson párossal megtaláltuk a kemény védekezésük ellenszerét. A végén a kihagyott hetes döntött, ennek ellenére gratulálok minden játékosomnak. A bírókkal nem szoktam foglalkozni, a végén azonban voltak érdekes ítéletek, így azt sem értettem, hogy Palmarsson utolsó gólját miért nem adták meg. Keményen dolgozunk tovább.

Mirko Alilovic:Plockban nagyon nehéz játszani, eddig nem sikerült még nyernünk itt, s most sem sikerült. A végén érdekes ítéletek születtek, a Sulic elleni szabálytalanság szerintem hetest ért. A végén kezünkben volt a győzelem kulcsa, sajnos nem éltünk vele. A döntetlen természetesen jobb, mint a vereség, így szereztünk egy pontot. Dolgozunk tovább, egyre erősebbek leszünk, s várjuk vissza a sérült játékosainkat. Nem jól kezdtük a szezont, de nagyon hosszú út áll még előttünk, a legfontosabb meccsek tavasszal lesznek, akkorra már száz százalékosan készen lesz a csapat, s a megszokott arcunkat fogjuk mutatni.
(Veszprém)
Kadetten Schaffhausen (svájci)–Paris SG (francia) 25–35 (8–19)
B-csoport:Meskov Breszt (fehérorosz)–RN Löwen (német) 30–28 (17–12),Kristianstad (svéd)–PPD Zagreb (horvát) 29–22 (13–22)
C-csoport:La Rioja (spanyol)–Tatran Presov (szlovák) 33–27 (16–18)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek