Csatlakozás

Keményen küzdött a csapat, de a pontszerzés elmaradt

Férfi BL

Keményen küzdött a csapat, de a pontszerzés elmaradt

Férfi Bajnokok Ligája,csoportkőr, 5. forduló
A-csoport

TOVÁBBI EREDMÉNYEK
A-CSOPORT
FC Barcelona Lassa(spanyol) – Telekom Veszprém 26:23 (16:11).Barcelona,5000 néző.V.:Sandors,Licis(lettek)

Barcelona: Vargas – Tomas 6, Entrerrios 1, Sorhaindo, Andersson, Arino 1, Rivera 2, Syprzak 2, Morros de Argila 1, Jallouz 7, Lazarov 6.Edző:Xavi Pascual.
Veszprém: Mikler, Alilovic – Schuch, Ilic 3, Palmarsson 3, Gajic 5, Nilsson 4, Koljar, Ugalde 3, Marguc, Chema 1, Ancsin 2, Terzic, Sulic 2.Edző:Xavi Sabaté.
Kiállítások: 4 perc ill. 6 perc.Hétméteresek: 1/0 ill. 1/0.

Xavi Sabaté:Sajnos az első félidőben sok rossz lövésünk volt, és ha a Barcelona ellen idegenben nyerni szeretnénk, akkor ez nem fér bele, mivel itt minden szempontból nagyon jól kell teljesíteni. Összességében úgy érzem, hogy jól játszottunk, különösen védekezésben. Nagy különbség alakult ki, de a csapat a második félidőben keményen harcolt, és hitt a győzelemben. Visszajöttünk a mérkőzésbe, de sajnos megint volt néhány elhibázott lövésünk. Büszke vagyok a csapatra és büszke vagyok a szurkolóinkra. Óriási dolog az, hogy 500 magyar szurkoló elkísért minket ide.

Dragan Gajic:Mindig nagyszerű érzés itt játszani, ebben a remek hangulatban. Úgy érzem, mindkét csapat 100% fölötti teljesítményt nyújtott. Nehéz volt 7-8 gólos különbségről visszakapaszkodnunk. A kapusok fantasztikusan védtek, ez az ő estéjük volt. Igaz, hogy elveszettük a mérkőzést, de emelt fővel távozhatunk. Úgy érzem, egyre jobban játszunk, amiért keményen meg is dolgozunk. De erre szükség is van természetesen, hiszen nagyon erős ez a csoport.
Xavi Pascual: Először is szeretném elmondani, hogy nagyon boldog vagyok, hogy itt ülhetek Xavi Sabaté mellett, hiszen ő egyike volt azon fiatal játékosoknak, akiket 14-15 éves korában edzettem. Éppen ezért sajnálom, hogy ma ellene kellett lennem. Úgy gondolom, hogy ő egy remek ember és egy nagyszerű edző. Ez egy normálisnak mondható meccs volt ebben az idei Bajnokok Ligája sorozatban, amelyben minden megtörténhet. Ez egy nagyon fontos találkozó volt, amelyen a képességek és az aktuális forma döntő jelentőséggel bírt. Büszke vagyok a csapatra, mivel igazi csapatként játszott és az emberhátrányos helyzetekben is jól szerepelt. Vargas fantasztikus volt a kapuban, de a többiek is remekül teljesítettek, különösen Raúl Entrerrios, aki remekül irányította a csapatot. Hálás vagyok mindenkinek a mai sikerért, a csapatnak és a közönségnek egyaránt.

Victor Tomas: Pontosan olyan kemény meccs volt, mint amilyenre számítottunk, hiszen ma este azzal a csapattal mérkőztünk meg, amely ott volt az elmúlt két évben a Bajnokok Ligája döntőjében. Nagyon jól hajtottuk végre az eltervezett taktikát. Keményen készültünk egész héten, és aztán a játékosok remekül végezték ma is a dolgukat. Vezettünk a találkozó folyamán, de a Veszprém keményen harcolt és felzárkózott két gólra. Amikor a Veszprém ellen játszol, akkor sosem mehetsz biztosra, 60 percig keményen kell küzdened, mivel bármikor visszajöhetnek a meccsbe. Éretten játszottunk, és amikor a Veszprém feljött két gólra, akkor is nyugodtak maradtunk, és hosszú támadásokat vezettünk. Ennek is köszönhető volt, hogy megnyertük ezt a mai összecsapást, aminek rendkívül örülünk.
(Veszprém)
THW Kiel (német)–Schaffhausen (svájci) 32–28 (19–15)
B-CSOPORT
Kristianstad (svéd)–Celje PL (szlovén) 29–29 (14–11)
HC Prvo Zagreb (horvát)–Vardar (macedón) 28–27 (12–17)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek