Csatlakozás

Második helyen fejeztük be a Bajnokok Ligája csoportkörét

Férfi BL

Második helyen fejeztük be a Bajnokok Ligája csoportkörét

Férfi kézilabda Bajnokok Ligája
Csoportkör, 14. forduló
B-CSOPORT
TELEKOM VESZPRÉM–RK CELJE PL (szlovén) 29–22 (13–11)
Veszprém, 5000 néző. V: Brkic, Jusufhodzic (osztrákok)
VESZPRÉM: MIKLER – LÉKAI 6, Sulic 2, Nagy L. 1, BLAGOTINSEK 4, Ilics 3, Manaszkov 3. Cs: GAJIC 5, Nenadics, Nilsson, Dzsamali, Tönnesen 3, TERZIC, Ugalde 2. Edző:Ljubomir Vranjes
CELJE: LESJAK – Gal Marguc 2 (2), Mlakar 2, MALUS 6, Anic 1, MACKOVSEK 6, Kodrin 2. Cs: Suholeznik 1, Razgor 1, Groselj 1, D. Dujshebaev, Jurec. Edző: Branko Tamse
Kiállítások: 10, ill. 2 perc.Hétméteresek: –, ill. 2/2.

Ljubomir Vranjes: A kézilabda szurkolók egy izgalmas meccset láthattak. Tetszik, ahogyan a fiatal Celje játszik már évek óta. Ma is szépen játszottak, ami tiszteletre méltó ennyi fiatallal. Mindig jó eredményeket érnek el, így nem meglepő, hogy szoros volt a találkozó. Figyelmeztettem is a csapatot az összecsapás előtt. Azt gondolom, hogy ellenfelünknek nehéz tartani a tempót, ha nem tudják megtartani a játékosaikat. A végjátékban a tapasztalatunknak köszönhetjük a győzelmet. Ez nagyon fontos manapság. Természetesen a saját játékosaimnak is gratulálok. Jól kezdtünk, az első 15 percben tudtunk futni is. A Celje 22 gólt lőtt csak, nem is tudom, mikor lőttek utoljára ilyen keveset, általában 30 körül teljesítenek. Örülök, hogy jól működött a védelem. A Celjének minden jót kívánok a jövőre, és remélem a következő szezonban újra találkozunk.
Kent Robin Tonnesen: Köszönjük a gratulációkat! Tudtuk, hogy ez egy nehéz mérkőzés lesz, hiszen a Celje jól kézilabdázik. Igyekeztünk minél jobban felkészülni a mai meccsre, amelyet jó védekezéssel kezdtünk. Nem volt egyszerű összecsapás, de sikerült győznünk.
Branko Tamse:Azt gondolom, hogy jó mérkőzés volt, majdnem 60 percig, az utolsó ötöt leszámítva. Ljubo minden játékosát tudta játszatni, és tudott pihentetni is. Mi jó kézilabdát játszottunk, elégedett vagyok a játékosaim 55 percig nyújtott teljesítményével. Az eredmény miatt azonban szomorú vagyok, jobb volt a Veszprém, de azt gondolom, hogy kevesebb gólt kellett volna kapnunk. Jól játszottak a fiataljaink, és meccsben tudtunk maradni ez ellen a Veszprém ellen.
(Veszprém)

Tovább
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek