Csatlakozás

Nagy László ismét vezér volt!

Nagy László ismét vezér volt!

Férfi BL

Nagy László ismét vezér volt!

A hétvégén a nőknél és a férfiaknál érdekeltek voltak a magyar élcsapatok.

A veszprémiek Nagy László vezérletével, hibátlan második félidei játékkal győztek a a Bundesliga egyik élcsapata ellen. Ez igazi huszáros bravur volt. A szegediek otthon nem birtak a nemzetközi kitünőségekkel teletűzdelt Vardar ellen, ez abból szempontból hátrányos, hogy a középdöntőben majd nehéz ellenfelet kapnak. A nőknél mindkét gárda román klubcsapattal találkozott, a győriek Bukarestben, mig az FTC hazai pályán nyert. A szabályok szerint a budapesti “FINAL4” csak az egyik csapatunk juthat be, mert egymás ellen kell harcoljanak a továbbiakban.

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
13. FORDULÓ,A-CSOPORT, SC Flensburg-Handewitt (német)–MVM Veszprém 28–29 (12–10).Ld.:Schmidt 8,Mogensen 5,ill.Nagy L.9,Marguc 8,Sulic 4.
B-CSOPORT,MOL-PICK Szeged–Vardar Szkopje (macedon) 29–31 (14–13).Ld.:Bombac 7,Ancsin 6,ill.Maqeda 8,Dujshebajev 5,Gorbok 4.

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
KÖZÉPDÖNTŐ, 1. CSOPORT, 6. (UTOLSÓ) FORDULÓ, FTC-RAIL CARGO HUNGARIA–HCM Baia Mare (román) 21–18 (14–7). Ld.:Pena 7,Zácsik 5,Szekerczés 4,ill.Nascimento 9,Pineau 4,
2. CSOPORT,CSM Bucuresti (román)–GYŐRI AUDI ETO KC 22–24 (8–14).Ld:Gulldén 8,Menea 6,ill.Sulland 5,Löke 5,Amorin 3,Kovacsics 3.

A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
FTC-RAIL CARGO HUNGARIA–Győri AUDI ETO KC
HCM Baia Mare (román)–Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)
Vardar Szkopje (macedón)–Larvik (norvég)
CSM Bucuresti (román)–Rosztov-Don (orosz)
Az elöl álló csapatok otthonában játsszák az első mérkőzéseket. Az első mérkőzéseket április 1–3. között, a visszavágókat április 8–10. között rendezik.

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek