Csatlakozás

Nagyszerű győzelem a BL rangadón!

Férfi BL

Nagyszerű győzelem a BL rangadón!

Férfi Bajnokok Ligája
A-csoport, 4. Forduló
Telekom Veszprém – THW Kiel(német) 21:19 (13:10)
Veszprém, 5000 néző. V: Horácek, Novotny (csehek)

Veszprém: MIKLER, Alilovic – Gulyás, Iváncsik, Schuch, ILIC 4(1), PALMARSSON 2, Gajic, Nilsson 2, Ugalde 1, MARGUC 5(1), Chema, ANCSIN 5, Terzic, Sulic 2.Edző:Xavi Sabaté.

Kiel: LANDIN – DUVNJAK 2, Toft-Hanssen, Lackovic, Sprenger 1, Weinhold 1, Wiencek 1, Ekberg 1, Zeitz 1, Dahmke 1, VUJIN 7(6), Bilyk 2, Nilsson 2, Santos.Edző:Alfred Gislason.
Kiállítások: 12 perc ill. 10 perc .Hétméteresek: 3/2 ill. 7/6

Xavi Sabaté:A kieliek fantasztikusan játszanak a szezon kezdete óta. Ebből is látható, hogy milyen erős csapatot győztünk le tavaly a Final4-ban. Látszik a kielek sok munkája, és hogy meghatározó alakjai a kézilabdának. Nagyon jól védekeztünk, ez önbizalmat adhat ma és a szezonban is. Kiel védelme is erős volt, Landin nagyon jól védett, Nilsson több ziccerét is megfogta, ezért nem lett nagyobb a különbség az első félidő végére. A második félidőben folytatódott a jó védekezése a két csapatnak, elmondható, hogy most mi voltunk a szerencsések, ez az előző két meccsen hiányzott. Büszke vagyok a csapatra, ha veszítünk, ha nyerünk, mivel tudom, hogy milyen keményen dolgoznak a fiúk. A legfontosabb a szezon vége, türelmesnek és bizakodónak kell lennünk. Erre jó példa volt a Kiel tavalyi szereplése. A szurkolóink óriásiak voltak, elképesztő volt a bíztatásuk, ami ezúttal talán még hangosabb volt, mint eddig bármikor. Nagyban hozzájárultak a mai győzelmünkhöz. Ahogy korábban is mondtam már, együtt erősebbek vagyunk.

Ancsin Gábor: Óriásit küzdöttünk, örülök, hogy egy ilyen csapatnak lehetek a részese. Nagyon boldog vagyok. A sérültek ellenére folyamatosan segítettük egymást az első perctől a mérkőzés végéig. Úgy érzem, ez volt a győzelem kulcsa. Sok szerencsét kívánok a Kielnek a továbbiakban.

Alfred Gislason: Elsősorban gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez. Nagyon szoros mérkőzést játszottunk, sajnos az első 15 perc nem úgy sikerült, ahogy, szerettük volna, majd visszatértünk a meccsbe. A második félidőben folytatódott, ami az első félidőre volt jellemző, szoros meccs volt, de túl sokat hibáztunk.

Niklas Landin: Nagyon kemény mérkőzés volt, nem vagyok boldog az eredménnyel, látszik, hogy a csapatunk fiatal, és hatással volt rájuk a veszprémi atmoszféra, ebből is látszik, hogy fejlődni kell, remélem az idény végére sikerül ezt megtenni. A védekezésünk jó volt, de azinditásos gólok eldöntötték a mérkőzést.
(Telekom Veszprém)
FC Barcelona(spanyol)-Kadetten Schaffhausen(svájci) 31-25(21-12).
B-csoport, Rhein Neckar Lőwen(német)-IFK Kristianstad(svéd) 30-29(17-13),HC Zagreb(horvát)-Meshkov Brest(fehérorosz)22-27(10-14),Tauron Kielce(lengyel)-Rk Celje(szlovén)31-23-16-15).

Tovább
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Lele Ákos Orosházán folytatja

Szerző 2018-05-18

Átigazolási hírek

Varsandán Milán újra Gyöngyösön

Szerző 2018-05-18