Csatlakozás

Nagyszerű győzelmet arattunk Celjében Beérkező levelek x

Férfi BL

Nagyszerű győzelmet arattunk Celjében Beérkező levelek x

Férfi Bajnokok Ligája
B-csoport, 6. forduló
Celje PL (szlovén)–MOL-Pick Szeged 25–31 (15–16)
Celje, 3000
 néző. V: Eliasson, Pálsson (izlandiak)
Celje: Lesjak – Gal Marguc 4 (2), Babarskas 1, JANC 4, Zarabec 2, Poteko 2, L. ZVIZEJ 5. Cs: Gajic (kapus), Mackovsek, Malus 4, Razgor 2, Kodrin 1, Beciri. Edző: Branko Tamse
Szeged: Sierra – P. Rodríguez, Buntic 2, Skube 3, BÁNHIDI 5, GORBOK 6, KÄLLMAN 4. Cs: SEGO (kapus), Blazevic, Goncalves, BALOGH ZS. 6 (3), Sostaric 2, Obranovic 1, Bóka, Zubai 2, Gaber. Edző: Carlos Pastor
Kiállítások: 8, ill.18 perc.Hétméteresek: 4/2, ill. 3/3.

Jól kezdtünk, Balogh Zsolt hetese után mi szereztünk vezetést, ami erőt is adott, hiszen az első 30 percben csak nálunk volt az előny. A meccs elején az egykori szegedi Luka Zvizej tartotta a lépést velünk, miközben több ziccert is rontottunk.

Támadásban jól használtuk ki a lehetőségeinket, előbb Bánhidi, majd Zubai talált be beállóból rendszeresen a kapuba, Balogh Zsolti pedig értékesítette a heteseket. Mivel a védekezésünkben voltak lyukak, így egy góllal, 16-15-re vezettünk 30 perc után. A népes szegedi tábor legnagyobb örömére, amely többször is túlharsogta a hazai nézőket.

A második félidőben is kézben tartottuk a meccset, Sego fontos labdákat fogott, elől Gorbok, Sostaric és Balogh fontos pillanatokban szerzet gólokat, így az utolsó 10 percre úgy mentünk bele a hajrába, hogy 3 góllal vezettünk.Erre még rátettünk egy lapáttal, így a végén 31-25-ös győzelmet arattunk, fontos 2 pontot szereztünk. A fantasztikus szegedi tábor percekig ünnepelte a fiúkat, akik megérdemelték a tapsot.

Carlos Pastor: – A csapat teljesitette az elvárást, mert nagyszerű sikert értünk el. A vendéglátok küzdöttek és néhányszor utolértek ugyan bennünket, de végig vezetve, a küzdelmet uralva győztünk.

(MOL-Pick Szeged)

Vardar (macedón)–Kielce (lengyel) 40–34 (18–18),Meskov Breszt (fehérorosz)–Kristianstad (svéd) 32–27 (17–13)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek