Csatlakozás

Nagyszerű győzelmet arattunk Plockban

Férfi BL

Nagyszerű győzelmet arattunk Plockban

Férfi Bajnokok Ligája, A csoport, 5. Forduló
Orlen Wisla Plock (lengyel)-MOL-PICK Szeged 27-33 (12-15)

Plock, 2500 néző. V.: Pavicsevics, Raznatovics (montenegróiak).
Plock: Borbély – Ghionea 3/1/, Toledo, N. Obradovics, M. Gebala 1, Duarte 3, Mihic 3. Cs: Morawski, Wichary (kapusok), Krajewski 2, Zabic 3/2/, S. Ivic 5, Daszek 7.Edző: Piotr Przybecki.
Szeged: Sierra – Sostaric 4, Buntic 5, Bánhidi 1, Källman 3, T. Petrus 3, Skube 3. Cs: Sego (kapus), Gorbok 2, Balogh 4/4/, Gaber 4, Blazevic, Bodó 4, Sigumannsson, Zsitnyikov, Fekete B. Edző: Juan Carlos Pastor.
Kiállításo: 6, ill. 8 perc.Hétméteresek: 3/3, ill. 4/4.

Sima meccs volt. 4-0-s sorozattal indítottunk, köszönhetően José Manuel Sierra védéseinek és a parádésan játszó Denis Bunticnak. Horvát átlövőnk kiválóan lőtt és osztogatott az első játékrészben.

A 12. percben már 4-9 állt az eredményjelzőn, ekkor azonban a hét a hat elleni játékkal felzárkózott, majd egyenlített a Plock (20. perc: 9-9). Juan Carlos Pastor vezetőedző rendezte a sorokat, a 27. minutumban már ismét négygólos előnyben kézilabdázott a Szeged (10-14), a szünetre 12-15-tel mehettek a felek.

Sostaric-góllal indult a második félidő, majd még a 35. percben 14-16-náál pislákolt a remény a hazaiak számára a szoros meccshez, de Bodó, Gaber és Petrus találataival újra növeltük előnyünket.

Az 52. percben volt a legnagyobb különbség a két együttes között, 29-21-re vezettünk. Innen némiképp még kozmetikázni tudtak az eredményen a hazaiak, végül 33-27-re nyertük meg a találkozót.

Piotr Przybecki: – Rosszul kezdtünk, a zágrábi meccs sok energiánkat vett el. A Szeged végig uralta a meccset, megérdemelten nyert.

Juan Carlos Pastor: – Boldog vagyok, jól játszott a csapatom. Remekül védekeztünk, és amikor feljavult a támadjátékunk, akkor már uraltuk a meccset, magabiztosan nyertünk egy jó Plock ellen.

(Szeged)

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek