Csatlakozás

Nem sikerült, továbbjutott a Kiel

36-29-re nyert a THW Kiel a MOL-Pick Szeged ellen, és 65-62-es összesítéssel a legjobb nyolc közé jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Nem sikerült a bravúr, búcsúztunk a BL-től. THW Kiel-MOL-Pick Szeged 36-29 (18-14)

Férfi BL

Nem sikerült, továbbjutott a Kiel

36-29-re nyert a THW Kiel a MOL-Pick Szeged ellen, és 65-62-es összesítéssel a legjobb nyolc közé jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Nem sikerült a bravúr, búcsúztunk a BL-től.
THW Kiel-MOL-Pick Szeged 36-29 (18-14)
VELUX EHF Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó, Kiel, 10 ezer néző. V.: Eliasson, Palsson (izlandiak).

THW Kiel: LANDIN 1 – EKBERG 7, Anic 2, Canellas 2 , Klein, Brozovic 4, Duvnjak 3. Cs: VUJIN 9/5, Dahmke 2, DISSINGER 5, Mamelund.edző: Alfréd Gislasson.
MOL-Pick Szeged: Sierra – Prodanovics 1, Ancsin 1, Bombac 7/3, Vranjes 1, ROBLEDO 5, KäLLMAN 7. Cs: Wyszomirski (kapus), Blazevic 1, Thiagus Petrus 2, Parrondo, Balogh 2, Mindegía 2, Zubai. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítások: 8, ill .12 perc. Hétméteresek: 5/5, ill. 7/3.

Jonas Källman góljával vezetést szereztünk, de a Kiel az első félidő közepére ledolgozta a Szegeden összeszedett hátrányát. Ezután sikerült feljönnünk 2 gólra, az első harminc perc után mégis 18-14-es hazai vezetést mutatott az eredményjelző.

Hullámzó volt a meccs, a THW 5 góllal is vezetett, de nyolc perccel a vége előtt Robledo találat után 3 lett a különbség. A meccs hajrájában az addig is parádézó Landin kapus mindent védett, heteseket hárított, így tetemes lett az előnye a Kielnek, a végén pedig 36-29-re nyert, és továbbjutott.

(MOL-Pick Szeged)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek