Csatlakozás

Nem sikerült visszavágni a Párizsnak.

Férfi BL. A-csoport, 8. forduló Paris Saint-Germain(francia) - Telekom Veszprém 28:24 (14:12)

Férfi BL

Nem sikerült visszavágni a Párizsnak.

Férfi BL. A-csoport, 8. forduló
Paris Saint-Germain(francia) – Telekom Veszprém 28:24 (14:12)

Paris: Skof, Omeyer – Gensheimer 6, Mollgaard 1, Stepancic 5, Remili 3, Abalo 3, L. Karabatic 1, Hansen 4 (2), Narcisse, Nielsen, N. Karabatic 5.Edző:Zvonimir Serdarusic.
Veszprém: Mikler, Alilovic – Iváncsik 2, Schuch, Ilic 2 (2), Palmarsson 5, Nilsson 3, Nagy 4, Kopljar 3, Ugalde 1, Marguc 3 (1), Chema, Terzic, Sulic, Lékai 1.Edző:Xavi Sabaté.
Kiállítások: 2 perc ill. 4 perc. Hétméteresek: 4/2 ill 5/3.

Xavi Sabaté:A hazaiak úgy gondolom, hogy jobbak voltak ma nálunk, különösen a második félidőben. Az első játékrészben jók voltunk védekezésben és különösen támadásban. Meg tudtuk állítani a kedvenc játékukat, nem tudtak ellenünk annyit futni, mint máskor szoktak. A második harminc percet jól kezdtük, Mikler remekül védett. Ezt követően sajnos sok labdát adtunk el beállók megjátszása közben, amiből ők nyolc leindítás gólt szereztek, és megvertek minket. Összességében úgy gondolom, hogy túl sok hibát vétettünk ahhoz, hogy a PSG-t legyőzzük Párizsban. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak a kemény harchoz. Mostantól már a követező meccsre készülünk.

Marko Kopljar: Különös érzésekkel tértem vissza ide, közel két év után. Ahogy az edzőm is mondta, a meccset a második félidőben veszítettük el a sok eladott labdánk miatt. Nem tudtuk megjátszani a beállósainkat, a Párizs megszerezte ezeket a labdákat, majd könnyű gólokat lőtt. Ebben mindenképpen fejlődnünk kell a következő meccsünkig viagra ordonnance en pharmacie.
Zvonimir Serdarusic: Ez egy nagyon nehéz meccs volt egy kiváló csapat ellen. Thierry Omeyernek volt köszönhető, hogy kétgólos előnyre tettünk szert a félidei szünetre. A második félidőben a különbséget a nagyon jó védekezésünk jelentette. Nagyon örülök a győzelemnek, és várjuk a következő mérkőzést.

Mikkel Hansen: Úgy érzem, ma mindent beleadtunk. Nagyon nehéz legyőzni egy olyan erős csapatot, mint a Veszprém, amely tele van kiváló játékosokkal. Éppen ezért ez egy nagyon érdekes meccs volt. Nagyon jól játszottak az első félidőben, ám a második harminc percben összeállt a védekezésünk, aminek köszönhetően sok leindítás gólt tudtunk szerezni. Most nagyon örülünk ennek a sikernek, de még sok meccs van hátra, készülnünk kell a következő kihívásokra.
(Veszprém)

Barcelona (spanyol)–Bjerringbro-Silkeborg (dán) 34–19 (18–10)
B-csoport:Celje PL (szlovén)–Meskov Breszt (fehérorosz) 36-36(18-17),Targi Kielce (lengyel)–HC Prvo (horvát) 29-25(11-12)
C-csoport: Metalurg Szkopje (macedón)–Tatran Presov (szlovák) 26–20 (11–10)
D-csoport:Besiktas (török)–Nantes (francia) 28–33 (14–16),Team Tvis Holstebro (dán)–ABC/UMinho (portugál) 34–29 (18–13)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek