Csatlakozás

Pastor: Élvezni minden pillanatát a BL-nek

Férfi BL

Pastor: Élvezni minden pillanatát a BL-nek

Csapatunk vasárnap 19.30-kor a férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája A csoportjában, Franciaországban, Nantes-ban kezdi meg a szereplést. A MOL-Pick Szeged vezetőedzőjével, Juan Carlos Pastorral beszélgettünk.
– Minden rendben a csapatnál?

– Szerencsére igen, mindenki egészséges, a két beteg, Sostaric és Pedro is rendbe jött, Zubai sérülése is a múlté, így a héten teljes kerettel edzettünk.

– Hol tart a csapat?

– Amit eltveztünk, azt megcsináltuk. A két új fiú, Zsitnyikov és Sigurmannsson is szépen fejlődik, de azért még sokat kell gyakorolniuk, hogy minden rendben menjen. Idő kell nekik, sok idő. De itt a BL, javában zajlik a magyar bajnokság, nekünk pedig teljesíteni kell. Mindenki rendesen és szépen dolgozik.

– Mit vár a BL-szezontól?

– Azt, hogy élvezze mindenki. Ez egy nagyszerű elitsorozat, amiben élmény szerepelni. Ezt nekünk edzőknek, játékosoknak és szurkolóknak is élvezni kell. Minden meccsnek varázsa van, nagy dolog, hogy a legjobbak között szerepelhetünk, hétről hétre nagyszerű csapatok ellen csatázhatunk.

– Mit vár a Nantes elleni meccstől?

– A francia együttes sokban hasonlít ránk. Ők is évek alatt építették fel a jelenlegi csapatot. Igazolt egy játékost, kettőt, majd hármat. Nagyszerű együttest hoztak össze, otthon pedig különösen eredményesek és veszélyesek. Mi minden meccshez úgy állunk, hogy nyerni szeretnénk. A BL-ben bármi előfordulhat, borulhat a papírforma is. Rendesen felkészültünk, kőkemény összecsapás lesz, de ha a tavaszi védekezésünket tudjuk nyújtani, akkor esélyünk lehet a két pont megszerzésére.

(MOL-Pick Szeged)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Ugalde a Hannoverbe igazol

Szerző 2018-04-24

Átigazolási hírek

Ambros Martin Rosztovban folytatja

Szerző 2018-04-24

Átigazolási hírek

Hársfalvi a budesligába tart?

Szerző 2018-04-23