Csatlakozás

SEHA Final4 előtti nyilatkozatok

Férfi BL

SEHA Final4 előtti nyilatkozatok

„Mindenki arra készül, hogy átvegye tőlünk a trónt.”

Holnap elindul az MVM Veszprém csapata a horvátországi Varasdra, ahol április 1. és 3. között rendezik a SEHA Liga Final4-t. A pénteki elődöntőben az alapszakasz negyedik helyezettjével, az tavalyi döntőbeli ellenfelünkkel, a Meshkov Bresttel mérkőzünk meg. A másik ágon a Vardar Skopje és PPD Zagreb csap össze. A legjobb négy között tehát három olyan csapat található a SEHA-ban, amely bejutott az idei Bajnokok Ligája szezonban a legjobb nyolc közé. Xavi Sabaté mestert és Mirko Alilovicot kérdeztük meg a négyes döntő előtt, amelynek minden meccsét élőben közvetíti a Digi Sport1 csatornája.

Xavi Sabaté: Úgy gondolom, hogy mind a négy csapat erősen, jó formában fog érkezni a SEHA Liga négyes döntőjébe. Mindenki remek teljesítményt nyújtott a SEHA ligában az egész idény során. Biztos vagyok benne, hogy kemény, látványos és jó mérkőzéseket láthatnak majd a szurkolók. Győztes meccseket játszottunk eddig a Meshkov Bresttel, de minden találkozó más és más. Nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy milyen remek teljesítményt nyújtottak a Bajnokok Ligájában a Kielce ellen, éppen ezért alaposan fel kell készülnünk ellenük. A másik elődöntő két együttese jó hangulatban várhatja a varasdi hétvégét a BL eredményeik miatt, remek edzőik és játékosaik vannak, szerintem szoros meccs lesz az övék. Biztos vagyok benne, hogy sok kézilabdát szerető ember, köztük rengeteg Veszprém-drukker fog kilátogatni a meccsekre, hogy gyönyörű kézilabdával teli hétvégét láthasson. Akinek kétségei lennének efelől, annak csak azt tudom javasolni, hogy jöjjön el, szurkoljon nekünk, és biztos vagyok benne, hogy élvezni fogja. Nekünk pedig természetesen minden szurkolónk támogatására nagy szükségünk lesz.
Müsor: 2016.04.01.18.00 MVM-Veszprém-Meskov Breszt (fehérorosz),20.30 Vardar Szkopje(macedon)-PPD Zágráb(horvát). 04.03. 16.30 a 3.helyért. 19.00 döntő.
(MVM-Veszprém)

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek