Csatlakozás

Veszprém – Zagreb meccs előtti nyilatkozatok

Férfi BL

Veszprém – Zagreb meccs előtti nyilatkozatok

Szombaton 17:30-tól kezdődik a nyolcaddöntő második mérkőzése a Telekom Veszprém számára a Bajnokok Ligájában. A PPD Zagreb látogat a Veszprém Arénában, miután hazai pályán egygólos vereséget szenvedett a magyar bajnoktól.

Xavi Sabaté: A legfontosabb, hogy győzni tudtunk Zágrábban, de ez nagyon nehéz volt. Természetesen az előny nem elég nagy ahhoz, hogy most hátradőljünk, nagyon nehéz visszavágóra számíthatunk. Pontosan tudjuk, hogy miben kell fejlődnünk és már dolgozunk is rajta. Egész héten keményen készülünk, hogy jól felkészültek legyünk, és ne adjunk nekik esélyt sem szombaton. Úgy gondolom, hogy a védekezésünk, a kapusunk és a lerohanásunk nagyon jó volt, mondhatni csúcs szinten működött. A támadásunk a mérkőzés egyes szakaszaiban elég lassú volt, de a különbséget mégis az jelentette, hogy mi tudtuk ezt kontrollálni, és ezt a visszavágón is hasonlóan kell tudnunk csinálni.
Mirsad Terzic: Mindig nehéz a Zágráb ellen játszani mivel nagyon jó a védelmük. Igor Vorival zavaróban 5-1-et védekeznek. Többször is voltak problémáink, amikor mögötte akartunk passzolni. Remélem, a következő meccsre tudunk erre megoldást találni. Itthon, a saját szurkolóink előtt, mindig jobban játszunk, mint idegenben és remélem, hogy a szombati találkozó végén mindenki mosolyog majd.
Gasper Marguc: Szűk előnyt szereztünk a kinti meccsen, egy góllal sikerült nyernünk, azonban úgy gondolom, hogy a játék képe alapján komolyabb előnnyel is hazatérhettünk volna. A saját Arénánkban, a saját szurkolóink előtt mindig mi vagyunk az esélyesek, és ez most sem lesz másként. Remélem, hogy jó teljesítményt tudunk nyújtani, és így tovább menni a legjobb nyolc közé. Kihagytunk három büntetőt is, erre most jobban oda kell majd figyelnünk, valamint sok volt az eladott labda. Ezen a két dolgon kell javítanunk. A védekezésünk kiváló volt, és a kapusunk kiválóan védett. Sok volt a jó dolog a játékunkban, de természetesen mindig van min javítani.
Aron Palmarsson: Fel kell készülnünk arra, hogy egy nagyon jó csapat érkezik hozzánk. Kint megpróbálták lassítani a játékot, hogy alacsony gólszámon tartsák a meccset, de nem hiszem, hogy most hétvégén is így tennének. Úgy gondolom, hogy az első találkozón egyik csapat sem kézilabdázott valami jól, és a Zágráb is jobban tud játszani annál, mint amit az első mérkőzésen mutatott. Szerintem gyorsabban fognak játszani és megpróbálnak majd futni, amit szerencsére idegenben jól le tudtunk védekezni. Minden bizonnyal magasabb tempót fognak diktálni a hétvégén.

Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek