Csatlakozás

Férfi felkészülési mérkőzés

Szoros meccs Szerbia ellen

Férfi EB

Férfi felkészülési mérkőzés

Szombaton a délvidéki Zentán Szerbia ellen lépett pályára az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott, és szoros találkozón végül két gólos vereséget szenvedett. Vasárnap a két együttes Kecskeméten ismét megmérkőzik egymással.

Férfi felkészülési mérkőzés:
SZERBIA-MAGYARORSZÁG 24-22 (14-11)
Zenta, játékvezetők: Alimpics, Crnjanszki (szerbek).
SZERBIA: Sztanics (kapus), Abutovics, Beljanszki 1, Boskovics 1, Elezovics, Marjanovics 1, Marszenics 1, Nenadics 8 (3), Nikcsevics 1, Orbovics, Rnics 2, Sesum 2, Zelenovics 7. Szövetségi kapitány: Dejan Perics.
MAGYARORSZÁG: Székely, Mikler (kapus), Ancsin 5, Bánhidi 1, Bodó 4, Borsos, Császár, Faluvégi 1, Hornyák, Iváncsik G. 1, Jamali 1, Nagy K. 4, Nagy L., Pásztor Á. 2 (1), Schuch 2, Zubai 1. Szövetségi kapitány: Talant Dujshebaev.
Kiállítások: 2, ill. 2 perc.
Hétméteresek: 3/3, ill. 1/1.

Szinte hazai pályán léphetett pályára Zentán a magyar válogatott. A találkozó kezdődobását a MOL-Pick Szeged zentai születésű másodedzője, a korábbi magyar válogatott Milorad Krivokapics testvére, Marko Krivokapics végezte el. A találkozót Szerbia kezdte jobban, 3-1-re vezetett, de ezt követően a magyar együttes 5-4-re fordított. Mindkét csapat hatékonyan védekezett, de több hibával támadott. A szerbeknél Darko Sztanics jól teljesített a kapuban, a mieink két beállós játékkal próbálkoztak az első félidő hajrájában. Szünet után Mikler állt a mieink kapujába, és a 38. percben egyenlített a magyar válogatott, Faluvégi találatával pedig vezettünk is. A hajrában Nenadics távoli góljával két góllal vezettek a vendéglátók, 23-22-nél viszont a szerbek lehalászták a labdát egy magyar passznál, és Boskovics beállította a végeredményt.

Talant Dujshebaev szövetségi kapitány: – Kemény, néhol durva mérkőzést játszottunk, de szerencsére nem sérült meg senki. Mindenkinek játéklehetőséget adtam, ez volt a legfontosabb cél, de természetesen nem örülünk annak, hogy vereséget szenvedtünk. Vasárnap Kecskeméten javítani szeretnénk. Sok gyakorolt játékelem visszaköszönt a pályán, ennek örültem, néhány nem, ezeket korrigálnunk kell.

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi EB

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.24. szombat

Szerző 2018-02-24

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Jól sikerült bemutatkozás

Szerző 2018-02-22
Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13