Csatlakozás

Férfi FINAL4 sorsolás!

Férfi kézilabda

Férfi FINAL4 sorsolás!

Elődöntő 1: KS Vive Tauron Kielce(lengyel) – Paris Saint-Germain Handball (francia) (15:15)*
Elődöntő 2: THW Kiel(német) – MVM Veszprem (18:00)*

2016.május 29.
3. helyért (15:15)
Döntő: (18:00)

A sorsoláson élőben, Skype-on keresztül jelen volt a négy csapat egy-egy játékosa is: Ivan Cupic (Kielce), Thierry Omeyer (PSG), Niclas Ekberg (Kiel) és Andreas Nilsson (Veszprém).

Xavi Sabaté: Ez lesz a Bajnokok Ligája történetének hetedik négyes döntője és a THW Kiel a hatodik alkalommal lesz ott. Ez is bizonyítja, hogy milyen erős és tapasztalt az ő csapatuk, hiszen bejutni a Final4-ba nagyon-nagyon nehéz. Sok sérültjük volt ebben a szezonban, ám közülük többen felépültek. Kölnben minden csapat komoly játékerőt képvisel, az elmúlt két évben megtapasztalhattuk milyen nehéz a Final4-ban játszani. Szerintem nincs favoritja a négyes döntőnek, mivel az összes csapat nagyon erős, így mindegyik mérkőzés kimondottan kemény lesz, és bármi megtörténhet.

Andreas Nilsson: Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Találkoztunk tavaly az elődöntőben és idén a csoportkörben. 2 győzelmünk mellett 1 vereségünk van ellenük az elmúlt egy évben.

Alfred Gislason: Csapatát szerényen nem tartja favoritnak, de ez csak a kifogásnak tünik. Harmadik alkalommal tálálkozunk a Veszprémmel Kölnbe. Az idei szezonban mindkét csapat nyerte a hazai mérkőzéseit.Elkerültük a favorit Párizst,de a Barcelona után szeretnénk a döntőbe jutni. Hatalmas küzdelem várható, mivel a két csapat jól ismeri egymást.

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi kézilabda

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek