Csatlakozás

Férfi kézi: Alex Dujshebaev Szkopjéban folytatja

Bulvár

Férfi kézi: Alex Dujshebaev Szkopjéban folytatja

Helyi lapértesülés szerint Alex Dujshebaev a Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 

Dujshebaev idén nyáron a BM Aragóntól az Atlético Madridba igazolt – ahol édesapja, Talant lett volna az edzője –, de nem sokkal később a spanyol fővárosi klub csődöt jelentett, így szabadon igazolhatóvá vált. Sok nyugat-európai élcsapat szívesen látta volna soraiban, ám ő végül az ekipa.mk szerint a Vardar Szkopjét választotta, amelyhez kettő plusz egy évre ír alá.

A 20 éves jobbátlövő – aki szerda este jutott elődöntőbe a spanyol válogatottal a Bosznia-Hercegovinában zajló junior-vb-n – az előző szezonban gólkirály lett a spanyol élvonalban, a Vardarnál a posztján szerepel a korábban Veszprémben is megforduló Vladimir Petrics, valamint a szintén szerb Sztefan Terzsics.

A dúsgazdag orosz tulajdonosával a világ élvonalába törő Vardar a nyáron korábban már szerződtette Alem Toszkicsot (beálló), Sztefan Terzsicset (jobbátlövő), Mihail Csipurint (beálló), Danil Siskarjovot (jobbszélső), Alekszej Rasztvorcevet (balátlövő) és Timur Dibirovot (balszélső) is.

A Vardar macedón bajnokként a Bajnokok Ligája főtábláján kapott helyet. A C-csoportban a Barcelona, a PSG, a svájci Thun, a 2. selejtezőcsoport győztese (valószínűleg a Dinamo Minszk vagy a Tatran Presov) és a Pick Szeged–Metalurg Szkopje párharc továbbjutója lesz az ellenfele.

Forrás: www.nemzetisport.hu

Fotó: www.commons.wikimedia.org

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek