Csatlakozás

Alilovic: sikeres vádli műtét

Férfi NB I

Alilovic: sikeres vádli műtét

Szia Mirko! Hogy vagy, hogy sikerült a vádli műtéted?
Köszönöm, már jól vagyok. Csütörtök éjjel operáltak. Másnap már sétálgattam és az elkövetkező napokban is ezt kell tennem egy kompressziós zoknit hordva. Ezután 10 nap, talán 2 hét és 100%-kal edzhetek. Az operációval minden rendben volt, nem történt komplikáció. Lézeres műtét volt, ami összezárta azt a vénát, amiben a trombózis volt, és amivel eddig bajlódtam. Ahogy már mondtam, 10 nap, talán 2 hét és már edzhetek is.
Egy héttel a végét követően hogy értékeled az elmúlt szezont?
Az első 6-7 hónap nagyon nehéz volt. Sok problémánk volt és sok volt a sérültünk is. Elvesztettünk pár meccset otthon, ami számunkra is nehéz volt, és a szurkolóink sem ehhez voltak szokva. Kérdéses volt, hogy ugyanaz a csapat vagyunk-e, mint tavaly. Továbbra is jó együttes voltunk, és bár nem játszottunk olyan jól, mint az előző szezonban, de mégis sikerült a Final4-ba jutnunk. Összességében úgy gondolom, hogy sikeres szezon volt. Szerintem senki nem gondolta volna, hogy a négyes döntőbe jutunk.

Hogy láttad az idei Bajnokok Ligája Final4-t?
Úgy gondolom, hogy jobb győzelemmel befejezni a Final4-t mint vereséggel. Nagyon nehéz sorozat volt, és megérdemeltük, hogy győzelemmel fejezhessük be. Azt már tudjuk, hogy milyen negyediknek, harmadiknak és másodiknak lenni, úgyhogy jövőre szeretnénk bajnokok lenni, és meghódítani Európát végre.

Mit gondolsz a Vardar végső győzelméről?
A Vardar nagyon jó formában érkezett a Final4-ra. Voltak nekik is problémáik a szezon közepén, de megérdemelték, hogy nyerjenek, hiszen jelenleg ők játsszák a legjobb kézilabdát Európában.
Melyik volt számodra a legkedvesebb mérkőzés ebben az idényben?
Az én kedvenc meccsem idén a Montpellier elleni idegenbeli találkozó volt, mivel senki sem gondolta, hogy kvalifikálunk a Final4-ra, de nekünk mégis sikerült.

Mik a terveid a szünidőre?
A nyarat Horvátországban töltöm a családommal, ahol már a következő szezonra készülök. Úgy gondolom, hogy az előszezon elég kemény lesz, és szeretnék fitt lenni, amire visszatérek Veszprémbe.

Mit vársz az új idénytől?
Most egy új kezdet jön, új edzővel, minden más lesz. Mindenki nulláról indulhat és megpróbálhat nyerni valamit, ami még a mostaninál is sikeresebbé teszi a következő szezont.
(Telekom Veszprém)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi NB I

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek